Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Αρχαιρεσίες της ΠΕΑΝΔ - Εκδήλωση Υποψηφιότητας Τρέχον

 

Το προσεχές διάστημα, στις 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00πμ, μαζί με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθούν με υβριδική μορφή (φυσική παρουσία & Livestream), οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΑΝΔ, καθώς ολοκληρώνεται η τριετή θητεία του τωρινού Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

 

Προσκαλούμε τα μέλη όπως εκδηλώσουν την υποψηφιότητά τους, προκειμένου να εκπροσωπήσουν το Σύλλογο την επόμενη τριετία. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα ενήλικα μέλη του συλλόγου καθώς και οι γονείς των ανήλικων μελών (ο ένας εκ των δύο γονέων ή ο έχων την επιμέλεια), που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το έτος 2024. Η τεχνολογία και η εξ αποστάσεως εργασία, παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο ΔΣ και στα μέλη που κατοικούν στην επαρχία.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείο χρειάζεται να στελεχωθεί από γονείς παιδιών με Διαβήτη καθώς και ενήλικες με Διαβήτη, οι οποίοι έχουν αυξημένο αίσθημα προσφοράς, "λίγο" ελεύθερο χρόνο και πολλή διάθεση για συνεργασία με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Διαβήτη.

 

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας με συνοπτικό βιογραφικό (προαιρετικό) έως 9 Ιουνίου 2024 στο [email protected].

Μοιραστείτε το: