3ήμερη εκδρομή στη Σύρο & συμμετοχή στο "Syros Run"

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

3ήμερη εκδρομή στη Σύρο & συμμετοχή στο "Syros Run"

 

Η «Π.Ε.Α.Ν.Δ.» θα πραγματοποιήσει στις 15 με 17 Ιουνίου τριήμερη εκδρομή στο νησί της Σύρου συμμετέχοντας παράλληλα στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός των Κυκλάδων "Syros Run", που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά και φέτος είναι αφιερωμένο στο «Τρέχουμε για το Διαβήτη».  

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν και φέτος τη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, προσθέτοντας μια ακόμη διαδρομή το Family Run-Τρέχουμε για το Διαβήτη που είναι μια απόσταση 500μ στο κέντρο του νησιού και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό τρέχοντας για το Διαβήτη. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου 3 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ. Η αθλητική διοργάνωση θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου (στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος), ώρα 17:30μ.μ με εκκίνηση και τερματισμό από την κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, την πλατεία Μιαούλη.

 

Η διαμονή του Group της "ΠΕΑΝΔ" θα είναι στα ξενοδοχεία Syros Holiday, Kamelo Hotel και Syros Anlantis στο γραφικό οικισμό της Βάρης που βρίσκεται μόλις 8 χιλ απο την πρωτεύουσα του νησιού. Τα καταλύματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους (30 μέτρα) και είναι μπροστά στην αμμώδη παραλία με ρηχά κρυστάλλινα νερά στην οποία υπάρχουν ταβέρνες και εστιατόρια.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 15/6/19:

 • 7:30πμ αναχώρηση απο τον Πειραιά με προορισμό τη Σύρο, άφιξη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και μεσημεριανό φαγητό
 • 5:00μμ μετάβαση στην Ερμούπολη και προεραιτική συμμετοχή στις αθλητικές δράσης (3-5 ή 10 χλμ)
 • 7:20μμ υποχρεωτική συμμετοχή στο δρομικό γεγονός Family Run απόστασης 500μ εντός της Ερμούπολης
 • ελεύθερη βόλτα στο κέντρο για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο

Κυριακή 16/6/19: ελεύθερη μέρα για ξεκούραση και μπάνιο στην Αζόλιμνο

Δευτέρα 17/6/19:

 • 10:30πμ αναχώρηση από το ξενοδοχείο και περιήγηση στα αξιοθέατα του νησιού
 • 5:30μμ αναχώρηση απο το λιμάνι της Σύρου με προορισμό τον Πειραιά

 

Πιθανά αξιοθέατα που πρόκειται να επισκεφθούμε: 

 1. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
 2. ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
 3. ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
 4. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
 5. ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 6. ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ
 7. ΕΠΑΥΛΗ ΤΣΙΡΟΠΙΝΑ
 8. ΕΝΥΔΡΕΙΟ
   

Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται: 

 • 30€/άτομο (για τα μέλη και την οικογένειά τους) & 40€/άτομο (για τα μη μέλη κατόπιν διαθεσιμότητας) που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό. Παιδιά κάτω των 3 ετών είναι δωρεάν
 • δωρεάν συμμετοχή στο Family Run 
 • δωρεάν πρόσβαση στα αξιοθέατα
 • δωρεάν μετάβαση με το πούλμαν στη Σύρο σε όλες τις ομαδικές διαδρομές που θα γίνουν
 • 50% έκπτωση για όποιον επιθυμεί να τρέξει στα 3 ή 5 ή 10 χιλιόμετρα - είναι προαιρετικό (έναρξη 5:30μμ). Τελική τιμή συμμετοχής 5€/άτομο/διαδρομή
 • 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star (για επιβάτη και όχημα για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους αυτοκίνητο). Οι τελικές τιμές των ακτοπλοϊκών (πήγαινε-έλα) είναι: για παιδιά έως 5 ετών δωρεάν, παιδιά 5 έως 10 ετών ή φοιτητές 33€ (50%), άτομα άνω των 10 ετών 46,20€, αυτοκίνητο 102,90€.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο "Family Run" θα λάβουν το μπλουζάκι του «Τρέχουμε για το Διαβήτη».

Οι συμμετέχοντες των διαδρομών 3-5-10 χιλ. θα λάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι "Τρέχουμε για το Διαβήτη", αριθμό συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού-ισοτονικών ποτών-χυμού και ιατρικές υπηρεσίες.

 

Για συμμετοχή, παρακαλούμε αποστείλτε μας έως 19 Μαϊου 2019 συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής που ακολουθεί. Η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη ζήτηση ανά ξενοδοχείο.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πληροφορίες για το Syros Run εδώ

Μοιραστείτε το: