20 ΖΩΓΡΑΦΟΙ για «Μια πόλη που θα ήθελα να ζω»

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

20 ΖΩΓΡΑΦΟΙ για «Μια πόλη που θα ήθελα να ζω»

 

Με αφορμή τη συνεργασία της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" με την εταιρεία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, αναζητούμε 20 παιδιά, ηλικίας απο 7 ετών και άνω που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν της "ΠΕΑΝΔ" σε ένα ωραίο δημιουργικό project.

 

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα παιδιά των σωματείων της Ένωσης θα ζωγραφίσουν με θέμα «Η πόλη που θα ήθελα να ζω» και στο τέλος θα επιλεγεί 1 ζωγραφιά από κάθε σωματείο για να ντύσουν τις μπετονιέρες της εταιρείας ΑΓΕΤ που θα γυρίζουν σε όλη την Αττική.

Στο project αυτό θα συμμετάσχει και ο AKTO αναλαμβάνοντας να επιβλέπει – καθοδηγεί τους μικρούς ζωγράφους. Επίσης ο AKTO θα επιμεληθεί τη 10η  ζωγραφιά για λογαριασμό της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" και θα διαλέξει μαζί με επιτροπή από την ΑΓΕΤ τις τελικές ζωγραφιές που θα κοσμήσουν τις 10 μπετονιέρες.  

 

Θα θέλαμε τη συνδρομή σας για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του project!!

 

Οι συμμετέχοντες-ομάδα της ΠΕΑΝΔ, πρέπει να προσέλθουν το Σάββατο 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 και ώρα 11.00πμ στα γραφεία της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", επί της οδού Αγίου Θωμα 14, Αμπελόκηποι. Η διάρκεια του project υπολογίζεται σε 60 με 90 λεπτά.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε στείλτε στο [email protected] το όνομα του παιδιού (μπορούν να συμμετέχουν και τα αδέρφια του μέλους) έως την Πέμπτη 4/4/19, ώρα 16:00.

 

Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη πόλη!!

Μοιραστείτε το: