«Ζω τη ζωή, μ’ ένα τραγούδι!» απο τη Μελίνα Ασλανίδου για τα άτομα με ΣΔτ1

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

«Ζω τη ζωή, μ’ ένα τραγούδι!» απο τη Μελίνα Ασλανίδου για τα άτομα με ΣΔτ1

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ., πιστή στο όραμά της να στέκεται πάντα και με κάθε τρόπο αρωγός σε όλα τα παιδιά με Διαβήτη τύπου 1 και αποτίοντας φόρο τιμής στη συμπλήρωση 100 ετών από την ανακάλυψη της ινσουλίνης, ξεκίνησε το Νοέμβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη, την καμπάνια «Ζω τη ζωή, μ’ ένα τραγούδι!», που είναι αφιερωμένη σε έναν καλό σκοπό.

Η καμπάνια, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.), φιλοδοξεί να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη στη χώρα μας και να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη βελτίωση της πρόληψης και αντιμετώπισης του Διαβήτη τύπου 1. Στο σύνολό της περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και στη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης και ποιότητας ζωής των ατόμων με Διαβήτη τύπου 1.  

Το έναυσμα για την έναρξη της καμπάνιας έδωσε την Κυριακή 14/11, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, με τη εντυπωσιακή φωταγώγηση του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας που «βάφτηκε» στο μπλε χρώμα, το οποίο συμβολίζει διεθνώς το Διαβήτη.

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. είχε την τιμή και τη χαρά να συνεργασθεί με τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της Ελλάδας την Panik Records, το γνωστό για την προσφορά του προς τα παιδιά μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, την εκπληκτική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου και το στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Θάνο Παπανικολάου, που αγκάλιασαν αμέσως με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας και δημιούργησαν αφιλοκερδώς ένα υπέροχο τραγούδι για την Π.Ε.Α.Ν.Δ. και τα άτομα με Διαβήτη τύπου 1.

Οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες «συμμάχησαν» και μετέτρεψαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο σε τραγούδι όλα εκείνα που περικλείονται στο όραμα της ΠΕΑΝΔ: Πιστεύουμε, Ελπίζουμε, Αγωνιζόμαστε, Νικάμε τον Διαβήτη.

Το τραγούδι «ΖΩ ΤΗ ΖΩΗ» θα κυκλοφορήσει στο τέλος Νοεμβρίου ως single και θα συμπεριληφθεί στη νέα δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021.

 

Η συνεργασία αυτή μας έχει προσφέρει μεγάλη χαρά και συγκίνηση, καθώς ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε. Στόχος όλων μας είναι το τραγούδι να αγαπηθεί από τον κόσμο που θα το ακούσει, να μπει στις καρδιές μικρών και μεγάλων, να μάθουν όλοι τα λόγια και να το τραγουδούν μαζί μας, γιατί δημιουργήθηκε για έναν πραγματικά υπέροχο σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, όπου και θα ακουστεί για πρώτη φορά το τραγούδι «ΖΩ ΤΗ ΖΩΗ» και θα προβληθεί και το video clip του. Στη Συνέντευξη, η πρόεδρος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. κα. Σοφία Μανέα, ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής κ. ΧρήστοςΜπαρτσόκας, οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες κ. Γιώργος Θεοφάνους, κα. Μελίνα Ασλανίδου και κ. Θάνος Παπανικολάου, καθώς και εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records θα ανακοινώσουν τόσο το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε η καμπάνια, όσο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να συμβάλουμε και να υποστηρίξουμε το σκοπό δημιουργίας αυτού του τραγουδιού.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αθηναίων, την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε), τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τραγουδιού κ. Γιώργο Θεοφάνους, κ. Θάνο Παπανικολάου και κα. Μελίνα Ασλανίδου, τους χορηγούς CoffeeBerry, NovoNordisk Hellas, και τον υποστηρικτή BIOAXIS healthcare- diabetes,  για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας και την πολύτιμη συμμετοχή τους στην υλοποίηση της καμπάνιας.

Μοιραστείτε το: