Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 2019

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 2019

 

Η "ΠΕΑΝΔ" πιστή στο όραμά της παραμένει δίπλα στα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, πραγματοποιώντας για 29η συνεχή χρονιά τη θερινή κατασκήνωση τους

Η φετινή διοργάνωση θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης κατασκήνωσης "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας την περίοδο απο 29/6 έως 24/7/19.

 

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 16 ετών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & αδέρφια αυτών και υπάρχουν οι εξής δυνατότητες συμμετοχής:

  1. Μέσω Ταμείων Ασφάλισης που παρέχουν δωρεάν εικοσιδιήμερη (22ήμερη) κατασκηνωτική διαμονή (φέτος υπάρχουν ΝΕΑ ταμεία που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ κατασκήνωση)
  2. Μέσω του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. που απευθύνεται σε μισθωτούς υπαλλήλους ή άνεργους με οικογενειακό εισόδημα (είτε πρόκειται για άνεργο είτε για υπάλληλο) κάτω από 28000€, και παρέχει δωρεάν δεκαπενθήμερη (15ήμερη) κατασκηνωτική διαμονή
  3. Ιδιωτικά με προγράμματα 22ήμερης, 15ήμερης ή 11ήμερης κατασκηνωτικής διαμονής.

 

Σε οτι αφορά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 08:00 π.μ. μέχρι την 8η Απριλίου 2019 και ώρα 23:59.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα παιδιά με Διαβήτη ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στην κατηγορία ΑΜΕΑ, συνεπώς ΔΕΝ θα σημειώσετε τη συγκεκριμένη επιλογή.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο link του ΟΑΕΔ εδώ

Για την είσοδο σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και την ηλεκτρονική σας συμμετοχή στο πρόγραμμα πατήστε εδώ

Ως ωφελούμενοι του προγράμματος ορίζονται τα ανήλικα τέκνα των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 1/1/2003 έως 14/6/2013

 

Μετά την ηλεκτρονική εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, θα χρειαστεί να παρακολουθείτε την αίτηση για να διαπιστώσετε αν εγκρίθηκε και εν συνεχεία να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε την κρτάηση της θέσης. 

 

Εντός των επόμενων ημερών, θα αναρτήσουμε στη σελίδα μας νέα ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες για το θερινό μας κατασκηνωστικό πρόγραμμα!!

 

Χαρίστε στα παιδιά σας μια υπέροχη καλοκαιρινή εμπειρία με όλα τα οφέλη που προσφέρει τόσο η κατασκήνωση όσο και το εξειδικευμένο μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διαχείρισης για τα παιδιά με Διαβήτη, το οποίο υλοποιεί η "ΠΕΑΝΔ" απο το 1991!!

 

...θυμηθείτε πάνω απο 2.500 παιδιά με Διαβήτη έχουν απολαύσει αυτό το πρόγραμμα

Μοιραστείτε το: