Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022

Ο πρεσβευτής της ΠΕΑΝΔ, Γ.Βίδρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τριάθλου IRONMAN®

 

 Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. από την ίδρυσή της πριν από 39 χρόνια παραμένει σταθερά δίπλα στα παιδιά με Διαβήτη τύπου 1 και τους γονείς τους, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους την καθημερινότητα του διαβήτη.

 

     Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Βίδρας, μπαμπάς της Όλγας-μέλος της ΠΕΑΝΔ, η οποία διαγνώστηκε με ΣΔτ1 το 2014 σε ηλικία μόλις 8 μηνών, γίνεται πρεσβευτής της Π.Ε.Α.Ν.Δ. αγκαλιάζοντας, συμμετέχοντας και προσφέροντας στην καμπάνια «Η Δύναμη του Κύκλου μας». Ως πρεσβευτής, θα μεταδίδει τα  μηνύματα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., προωθώντας τη σημασία της άθλησης και της υγιεινής ζωής στα άτομα με ΣΔτ1.

 

    Ο Γιάννης Βίδρας, είναι στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία με πολυετή εμπειρία, ενώ παράλληλα είναι τριαθλητής με συμμετοχές σε αγώνες IRONMAN®, μια από τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις τριάθλου. Έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τριάθλου IRONMAN®, στο οποίο θα λάβει μέρος με τα χρώματα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., μεταφέροντας το μήνυμα της σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του αλλά και στη διάρκεια της διοργάνωσης, που θα γίνει στη UTAH των ΗΠΑ, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

   Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της άθλησης στη ζωή των ατόμων με Διαβήτη τύπου 1, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. στηρίζει πάντα ανθρώπους που προάγουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης. Η συνεργασία αυτή συνδέει την Π.Ε.Α.Ν.Δ. με το χώρο του αθλητισμού μέσω του Γιάννη Βίδρα, αναδεικνύοντάς τον πρωτίστως ως πρότυπο ανθρώπου και δευτερευόντως ως αθλητή.

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: