Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Στιγμιότυπα απο την ετήσια εκδήλωση της ΠΕΑΝΔ 2018


Σε γιορτινό κλίμα με παλιούς και νέους φίλους και προπάντων πολλά νεαρά μέλη του συλλόγου με Διαβήτη τύπου 1, πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2018 η ετήσια εκδήλωση της «ΠΕΑΝΔ» στο κτήμα “ Jockey ”. Για μια ακόμη χρονιά 417 εκλεκτοί καλεσμένοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά, σε μια βραδιά που περιελάμβανε ιδιαίτερα δρώμενα!! Γέλια, χαρά, μουσική, θέατρο, χορό, μεγάλα δώρα, πλούσιο φαγητό και πολλά παιδιά-μέλη του συλλόγου που ξεδίπλωσαν τα διάφορα ταλέντα τους, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Πρόεδρο κ.Μανέα, να καλωσορίζει το κοινό και την παιδική χορωδία του συλλόγου να παίρνει τη σκυτάλη σε ένα μουσικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα, που τα παιδιά προετοίμαζαν για μήνες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρόσφατα εισαχθέντων μελών του συλλόγου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και των εθελοντών συνεργατών ιατρών-νοσηλευτών-ψυχολόγων-διαιτολόγων αλλά και απλών μελών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους κατά το περασμένο έτος, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο του συλλόγου.

Το ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε με την μουσικοθεατρική παράσταση “ Mary Poppins” που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς παιδιά της «ΠΕΑΝΔ» σε συνεργασία με επαγγελματίες ηθοποιούς και μαθητές της Σχολής Χορού “Χρ. Κώνστα” παρουσίασαν ένα άρτιο θέαμα με υποκριτική, τραγούδι και χορό, αντάξιο όσων βλέπουμε από επαγγελματικούς θιάσους και απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια του πλούσιου γεύματος που ακολούθησε, οι τρείς εμψυχωτές ανέλαβαν το δημιουργικό πρόγραμμα της παιδικής ψυχαγωγίας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών καλεσμένων. Δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός, που ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες ενώ το τυχερό μέλος του συλλόγου Ευδοκία Ζαφειρούλη, κέρδισε το μεγάλο δώρο της βραδιάς που περιλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των εξόδων για τη συμμετοχή της οικογένειάς της στο προσεχές διήμερο Συνέδριο της «ΠΕΑΝΔ» στην Κέρκυρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος Πρόεδρος της «ΠΕΑΝΔ» κ. Χρ. Μπαρτσόκας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ» κ. Γ. Παπαδάκης καθώς και οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών εταιρειών Novo Nordisk, Roche, Menarini, Lilly, και Ascensia.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΕΑΝΔ», ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς Roche Diagnostics (Hellas) S.A., Ζωγράφος προϊόντα διαίτης ΑΕ, Beiersdorf Hellas (NIVEA), F rezyderm, Παπαδοπούλου, Γιώτης, οι οποίοι στήριξαν οικονομικά και προϊοντικά την εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την οικ. Ιωάννη και Δώρας Γκίκα, τη σχολή χορού Χριστίνας Κώνστα, τους μαθητές και καθηγητές της σχολής, τους ηθοποιούς Άντεια Ολυμπίου και Σταύρο Βόλκο που προσέφεραν εθελοντικά τη μουσικοθεατρική παράσταση, τα παιδιά της χορωδίας και τους μουσικούς κ.Τάσο Σταματόγλου και κ.Δέσποινα Μανέα για τα όμορφα πράγματα που είχαν ετοιμάσει για το κοινό.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εσάς που σε κάθε ευκαιρία συμμετέχετε όλο και πιο ενεργά στις εκδηλώσεις και δράσεις μας, όπως και τους γιατρούς, συνεργάτες και εθελοντές της ΠΕΑΝΔ που στηρίζουν δυναμικά το έργο μας.

Μοιραστείτε το: