ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΙΑΒΗΤΗ για το συνάνθρωπο

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΠΕΑΝΔ

με αφορμή το νέο έτος, το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας θυμίσει την υπηρεσία " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΙΑΒΗΤΗ για το συνάνθρωπο", στην οποία μπορούμε όλοι να συνδράμουμε.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια υπηρεσία που ξεκίνησε να λειτουργεί το έτος 2008 με μικρή συμμετοχή προσφοράς των μελών μας, μέσω της οποίας "εσείς" προσφέρετε αναλώσιμα που σας περισσεύουν και "εμείς" τα διοχετεύουμε σε μέλη και μη-άτομα με διαβήτη που βρίσκονται σε ανάγκη ανά την Ελλάδα. Η υπηρεσία αυτή έχει συνεχόμενη δράση απο τότε και επιθυμούμε πλέον να την κάνουμε ακόμη ποιο μεγάλη δεδομένης της κρίσης που υπάρχει ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι και άνθρωποι με διαβήτη που έχουν τεράστια ανάγκη και είναι ανασφάλιστοι.

Πως μπορείτε λοιπόν να συνδράμετε??
  1. Κάθε μήνα να συνταγογραφείτε  όλη την ποσότητα που δικαιούστε  ακόμη και αν δεν σας χρειάζεται, η οποία είναι: για χρήση πένας 4 κουτιά ταινίες, 150 σκαρφιστήρες, 100 βελόνες ινσουλίνης για πένα, 50 ταινίες για κετόνη ανά έτος και ανάλογες ποσότητες ινσουλίνης ενώ για χρήση αντλίας 4 κουτιά ταινίες, 200 σκαρφιστήρες, 100 βελόνες για πένα ανά 6μηνο καθώς και αναλώσιμα αντλίας.
  2. Να  ανταλλάσσετε τα χάρτινα κουτάκια των ταινιών με το extra κουτί ταινίες που δίνουν οι περισσότερες πλέον φαρμακευτικές εταιρείες ως δώρο (στα 4 κουτιά ταινίες που μαζεύετε σας στέλνουν ένα κουτί δωρεάν)
  3. Να μας στέλνετε οτι σας περισσεύει ακόμη και  αν έχει ανοιχθεί ή έχει λήξη

Ο σύλλογος σε μηνιαία βάση, τροφοδοτεί μέλη με διαβήτη (μικρά παιδιά που οι γονείς τους είναι άνεργοι, ενήλικες με διαβήτη που δεν έχουν ασφάλιση) καθώς και φορείς (ιατρικός σύλλογος Αθηνών-Ιατροί του κόσμου-Ιατροί χωρίς σύνορα κλπ) που χρειάζονται ινσουλίνη και αναλώσιμα για να ζήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο σύλλογο.

**Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας στέλνουν εδώ και καιρό, το απόθεμα τους.

Ας γίνουμε όλοι αρωγοί της προσπάθειας, μέσω του αποθέματος που έχουμε.
Μοιραστείτε το: