Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ημερήσιο Summer Camp στο Ο.Α.Κ.Α. για παιδιά με Διαβήτη!

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ημερήσιο Summer Camp στο Ο.Α.Κ.Α. για παιδιά με Διαβήτη!

 

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το ημερήσιο summer camp για παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη, που διοργάνωσε ξανά και φέτος η Π.Ε.Α.Ν.Δ. μετά από την αναστολή του εξαιτίας του covid-19.

Οι 8 συμμετέχοντες, παιδιά ηλικίας 5 εως 12 ετών, πέρασαν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη πρωτότυπες αθλοπαιδιές, στο πρόγραμμα "Replayce Love Summer Camp" που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. Η επιτυχία έγκειται στη χαρά για τη συμμετοχή σε ένα καινοτόμο αθλητικό πρόγραμμα, με στόχο τη σωματική και πνευματική ανάταση καθώς και τη γνώση που έλαβαν τα παιδιά μας, μέσω της άσκησης με απόλυτη ασφάλεια, καθώς σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του Διαβήτη το ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της Π.Ε.Α.Ν.Δ., ήταν παρόν κάθε στιγμή.

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν, όπως πάντα, η σωστή διαχείριση του Διαβήτη, γι’ αυτό υπήρχαν συνεχείς έλεγχοι του σακχάρου και υπολογισμός υδατανθράκων - ινσουλίνης για το κομμάτι της διατροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε το παιχνίδι να κυλήσει ακόμα πιο όμορφα και κυρίως χωρίς απρόοπτα για τους μικρούς μας συμμετέχοντες!

Ευχαριστούμε θερμά την κα Σταυρούλα Σέγκλια, η οποία εκτός από μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, ήταν η νοσηλεύτρια της ομάδας Π.Ε.Α.Ν.Δ. στο summer camp και η συμβολή της ήταν καταλυτική για την επιτυχία του προγράμματος!

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ την κα Πρεζεράκου προσωπικά, αλλά και όλη την ομάδα του Replayce για την άψογη συνεργασία και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που μας παρείχαν και φέτος!!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άψογη συνεργασία με τα παιδιά που είχαμε φέτος στην παρέα μας και ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε στο επόμενο Summer Camp της Π.Ε.Α.Ν.Δ. το επόμενο καλοκαίρι!

 

"Η εμπειρία μας στο summer camp ήταν ανώτερη των προσδοκιών μας!!!

Ευχαριστούμε που μας δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουμε και εμείς.

Πιο συγκεκριμένα, όσο αφορά την διοργάνωση, οι στόχοι που τέθηκαν για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, έγιναν πραγματικότητα σ΄ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Από την άλλη, η στήριξη του συλλόγου από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ιδανική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νοσηλεύτρια μας, την κα Σταυρούλα Σέγκλια!!!

Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί!!!"

Ευαγγελία Παν. (μητέρα νέου μέλους 5 ετών-με ΣΔτ1)

Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες