Νέα γραφεία για την Πανελλήνια Ένωση Αγώνα Κατά Του Νεανικού Διαβήτη

ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ ... ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ 12-14, ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί φίλοι... η ΠΕΑΝΔ απέκτησε δικό της ιδιόκτητο χώρο, όπου πλέον θα στεγάζονται τα γραφεία της.

Ο χώρος περιήλθε στο σύλλογο από ΔΩΡΕΑ της Εταιρίας Προστασίας Γήρατος, στις 14 Νοεμβρίου 2007 επί προεδρίας της κ.Ζερβού μετά από ενέργειες της κ.Οικονομοπούλου Φωφώς-ταμία της ΠΕΑΝΔ και της δικηγόρου της Εταιρίας κ.Δενέζη Ειρήνης. Ο χώρος μετά από ολική ανακαίνιση-υπό την επίβλεψη της προέδρου κ.Μανέα, παραδόθηκε στο σύλλογο και στα μέλη του, που χρόνια τώρα είχαν την ανάγκη για μια όμορφη νεανική στέγη όπου θα υλοποιούνται συναντήσεις-εκδηλώσεις και καθημερινές επαφές με όσους χρειάζονται βοήθεια-εκπαίδευση-ψυχολογική στήριξη κλπ.

Ευχαριστίες αξίζει να δοθούν στην Εταιρίας Προστασίας Γήρατος, στον ηλεκτρολόγο κ.Στέργιο Ντουλαβέρη-πατέρα παιδιού με διαβήτη, που εργάστηκε εθελοντικά προσφέροντας την ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί" που χρηματοδότησε το έργο.

Όποιος επιθυμεί να μας επισκεφθεί, από 20 Μαΐου 2010 θα μας βρει στη νέα διεύθυνση... ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ 12-14, Αθήνα κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ 7.00 με 9.00μμ.


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, χρησιμοποιείστε το μετρό, στάση «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ», από το οποίο βρισκόμαστε απόσταση 150 μέτρα.

 

Σας περιμένουμε...

Για το Δ.Σ., η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ
Σοφία Μανέα

Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες