Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015

Μονοήμερη εκδρομή στην Άγρια Δύση

Εκδρομή με αέρα... Άγριας Δύσης

 

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγες ώρες από την πόλη και να χαρούν τις ομορφιές της φύσης είχαν οι 220 μικροί και μεγάλοι φίλοι της ΠΕΑΝΔ που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην μονοήμερη εκδρομή μας, την Κυριακή 5 Απριλίου στην κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας

Προορισμός μας το «The Ranch», μια κατασκήνωση βγαλμένη από ταινία γουέστερν. Τα άλογα φυσικά είχαν κυρίαρχο ρόλο στον χώρο. Μας πήγαν βόλτα με άμαξες, ενώ οι πιο θαρραλέοι μπόρεσαν και να τα ιππεύσουν. Το τρενάκι μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις, όπου συναντήσαμε ποικιλία ζώων στον ζωολογικό κήπο, τα παιδιά απασχολήθηκαν με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, και στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος είδαμε από κοντά επαγγέλματα του παρελθόντος, τα οποία σήμερα δεν υπάρχουν. Και επειδή η εκδρομή μας εκτός από την ψυχαγωγία είχε ως σκοπό και την ενημέρωση, γονείς και παιδιά πήραν μέρος σε συζήτηση με γιατρούς, κατά την οποία δέχτηκαν συμβουλές για τη σωστή ρύθμιση του διαβήτη και ενημερώθηκαν για πραγματικά περιστατικά διαχείρισης διαβήτη που μέχρι σήμερα έχουν αντιμετωπίσει.

Ευχαριστούμε πολύ το τμήμα Διαβήτη “ Life Scan” της εταιρείας «Johnson & Johnson» που ήταν χορηγός της εκδρομής μας καθώς και την εταιρεία « Παπαδοπούλου» για τη χορηγία προϊόντων διατροφής. Επίσης ευχαριστούμε τους γιατρούς Μ. Δημονίτσα και Ε. Βιτετζάκη, τις νοσηλεύτριες Φ. Ξενιού και Ι. Φραγκολιά που συμμετείχαν εθελοντικά στην εκδρομή, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και τέλος όλους εσάς που μοιραστήκατε αυτήν την εμπειρία μαζί μας.

Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες