Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κατασκηνωτικές εμπειρίες-2016!!


Ευχάριστη ανάμνηση αποτελεί πλέον η φετινή κατασκήνωση της ΠΕΑΝΔ για παιδιά με Νεανικό Διαβήτη που διεξήχθη για 26η συνεχόμενη χρονιά. Το διάστημα 10 Ιουλίου με 1 Αυγούστου 2016 περισσότερα από 70 παιδιά, αρκετά εκ των οποίων ήρθαν για πρώτη φορά, έφτιαξαν μια μεγάλη, όμορφη παρέα που έκανε αισθητή την παρουσία της στην κατασκήνωση " Sports Village Athitaki" στο Γραμματικό Αττικής, η οποία μετά την περσινή μας επιτυχημένη συνεργασία μάς άνοιξε ξανά τις πόρτες της για 2η φορά.

Στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις τα παιδιά έπαιξαν και αθλήθηκαν, συμμετείχαν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διασκέδασαν μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκαν στη διαχείριση του διαβήτη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα και την εικοσιτετράωρη φροντίδα των ιατρών της κάθε ομάδας, όλοι οι συμμετέχοντες (νεοδιαγνωσμένοι και μη), εξοικειώθηκαν με τον διαβήτη, έλυσαν απορίες και γύρισαν πίσω με νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Θερμές ευχαριστίες στους αξιότιμους ιατρούς κ. Χρήστο Μπαρτσόκα, κ. Νίκο Κεφαλά, κ. Αμπάς Καντρέ, κ. Μελίνα Καριπίδου, κ. Γιάννη Βασιλάκη και κ. Μάνο Δημονίτσα, τη νοσηλεύτρια κ. Νικόλ Μητώση, καθώς και τις εκπαιδεύτριες αντλίας κ. Άννα Καλαρίτη από τη « Roche» και κ. Εύη Δασκαλάκη από τη « Medtronic» που συμμετείχαν στην θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και επιμόρφωση των ιατρών κ. Χάρη Μυλωνά, κ. Αλεξάνδρας Νίτσα, κ. Μαρίας Αλυφαντή, κ. Χρυσούλας Εμμανουήλ και της νοσηλεύτριας κ. Μαρίας Κτεναβού οι οποίοι στελέχωσαν κ έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο τους στη φετινή κατασκήνωση.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Αναστασοπούλου και κ. Αλεξάνδρα Τσιγκρή που μαζί με τους ομαδάρχες κ. Β. Γερό, κ. Α.Δραμεσιώτη, κ. Μ. Κανακάρη και κ. Π. Σαράντη και την πολύτιμη βοήθεια της προέδρου κ. Σοφίας Μανέα διασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της κατασκηνωτικής περιόδου για όλους τους μικρούς κατασκηνωτές της ΠΕΑΝΔ.


Επιπλέον οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φαρμακευτικές εταιρείες:

· Ascensia - Μέγας χορηγός του προγράμματος που ενίσχυσε οικονομικά και υλικά το θεσμό,

· Medtrust,

· Menarini για την παροχή υλικού,

· Abbott για την παραχώρηση τεσσάρων συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης Freestyle Libre

· Lilly για τη διανομή εκπαιδευτικών βιβλίων και πενών ινσουλίνης και

· Novo Nordisk για την εκπαιδευτική ομιλία που πρόσφερε στους συμμετέχοντες μέσω του αθλητή τριάθλου κ.Αλέξανδρου Χριστοδούλου.


 

 

Κλείνοντας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και δώσατε την ευκαιρία στα παιδιά σας να επωφεληθούν από την πολυετή επιτυχημένη δράση μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2017!

Μοιραστείτε το: