Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινό πάρτυ


Μια όμορφη Κυριακή κοντά στα τέλη του Ιουνίου, η “ΠΕΑΝΔ” διοργάνωσε ένα πάρτυ για να κηρύξει την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Μπορεί ο καιρός να μας έδειξε για λίγο τα δόντια του και να μας απειλούσε με ψύχρα και ψιλόβροχο, αλλά η διάθεση όλων ήταν τόσο ανεβασμένη και δεν μας πτόησε καθόλου. Σε μια καταπράσινη έκταση του Άλσους Στρατού στο Γουδή, κάναμε τον απογευματινό μας περίπατο ανάμεσα στα δέντρα, απολαύσαμε υγιεινά σνακ και δροσιστικά αναψυκτικά και γίναμε μια μεγάλη παρέα. 

Η θεατρική ομάδα «Μορφές Έκφρασης» έφερε στη γιορτή τον “Δράκο των Χρωμάτων” και μέσα από μια διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και τα έκανε να σπάσουν το πάγο μεταξύ τους και να γνωριστούν καλύτερα. 

Και επειδή το καλοκαίρι είναι μεταξύ άλλων συνυφασμένο με δροσερά γλυκίσματα, το ζαχαροπλαστείο «Φύσις» μας κέρασε γευστικό παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, το οποίο γλύκανε μικρούς και μεγάλους. Κάπως έτσι η εκδήλωσή μας έφτασε προς το τέλος της αλλά δεδομένου ότι ήμασταν μια ανάσα πριν την κατασκήνωση, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για λίγες μέρες αργότερα και ξεκινήσαμε τα καλοκαιρινά μας σχέδια!


Μοιραστείτε το: