Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Η Ετήσια Γιορτή της ΠΕΑΝΔ - στέφτηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία


Η ΠΕΑΝΔ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 την ετήσια εκδήλωσή της, μια ημέρα χαράς και γιορτής που αποτελεί σημείο αναφοράς και επαφής για παλιά και νέα μέλη. Περίπου 280 μέλη, φίλοι και συνεργάτες του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά στο λαμπερό χώρο του Κτήματος « Jockey» στη Βαρυμπόμπη Αττικής. Γέλια, χαρά, ψυχαγωγία, συγκινήσεις, ενημέρωση, βραβεύσεις, δώρα, μουσική, χορός, φαγητό, παλιές φιλίες που συνεχίζουν το ταξίδι τους στο χρόνο και νέες φιλίες που ξεκινούν να χαράζουν το δρόμο τους…

 

Η εκδήλωση άνοιξε με την πρόεδρο κα Σοφία Μανέα, να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και να τους ενημερώνει για τις πεπραγμένες, πρόσφατες αλλά και επικείμενες προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου. Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε τους νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση φοιτητές της για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο κατά το προηγούμενο έτος και επίσης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος κατάρτισης και επιμόρφωσης Σχολικών Νοσηλευτών στο ΣΔΤ1, που υλοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά από την ΠΕΑΝΔ και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο-Τμήμα Νοσηλευτικής.

 

Μια ιδιαίτερη και παράλληλα ευχάριστη έκπληξη, ακολούθησε τόσο για το ΔΣ της ΠΕΑΝΔ όσο και τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Η εταιρεία  Novo  Nordisk στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 2018 υποστήριξε τη θεατρική παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο»ι με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της χώρας για το Σακχαρώδη Διαβήτη, τα έσοδα απο μια βδομάδα της οποίας αποδόθηκαν για την ενίσχυση του έργου της ΠΕΑΝΔ. Σε μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς ο Γεν. Διευθυντής της εταιρείας κος Ολ. Παπαδημητρίου, η Δ/ντια Εταιρικών Υποθέσεων κα Μ. Καραγεώργου, ο υπεύθυνος του θεάτρου κ. Μυλωνάς και ο ηθοποιός Αλέξανδρο Μπουρδούμης, παρέδωσαν στην πρόεδρο του συλλόγου τη χρηματική επιταγή τονίζοντας πως η Novo Nordisk  παραμένει αρωγός σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχουν στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

 

Κατά τη διάρκεια του πλούσιου γεύματος τη σκυτάλη πήρε το δημιουργικό πρόγραμμα της παιδικής ψυχαγωγίας των μικρών καλεσμένων και οι μουσικοί Όλγα Βενετσιάνου και Ηλίας Καλίτσης προσέφεραν αφιλοκερδώς το μουσικό ζωντανό πρόγραμμα που έντυσε με όμορφες νότες και γνώριμα τραγούδια το υπόλοιπο της βραδιάς. Η αυλαία της εκδήλωσης έκλεισε με τα νεαρά μέλη της ΠΕΑΝΔ που έβαλαν "φωτιά" στην πίστα με τα χορευτικά τους κατορθώματα. 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης: Ζωγράφος Προϊόντα Διαίτης ΑΕ για την προσφορά αναμνηστικών δώρων σε όλους τους καλεσμένους και τη βασιλόπιτα, Beiersdorf Hellas (NIVEA), Παπαδοπούλου, Γιώτης για τα γλυκά κεράσματα με stevia, Σκλαβενίτης ΑΕΕ, Μέλισσα Κίκιζας, Κατασκήνωση "T he R anch", Εισαγωγική εταιρεία καπέλων και αξεσουάρ Κ arfil Η ats-Υιοι Χρήστου Καραχάλιου ΟΕ, Εταιρεία ψηφιακών υπηρεσιών "Τυποκίνηση" κ.Λευτέρη Τσαντέ, το Χειρουργό Οφθαλμίατρο κ.Μασαούτη Πάνο, τους μουσικούςι Όλγα Βενετσιάνου και Ηλία Καλίτση που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη Live-μουσική βραδιά και τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό που μας τίμησε για μια ακόμη φορά με την παρουσία του. Όλοι οι παραπάνω προσέφεραν πλούσια και ιδιαίτερα δώρα για τους τυχερούς συμμετέχοντες της βραδιάς.

Τέλος ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των φαρμακευτικών εταιρειών Ascensia, Novo Nordisk, Lilly, Menarini, Roche, Abbott, τους γιατρούς, συνεργάτες και εθελοντές του συλλόγου, οι οποίοι μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, στήριξαν τις 24 δράσεις του συλλόγου που υλοποιήθηκαν το έτος που πέρασε. 


Μοιραστείτε το: