Γενική Συνέλευση 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΕΑΝΔ" σας ενημερώνει ότι λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης στις 21 Ιανουαρίου 2018 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξαιτίας έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5:00μ.μ. στο ξενοδοχείο " Novus City Hotel" (Καρόλου 23, Αθήνα-Πλατεία Καραϊσκάκη, πλησίον μετρό Μεταξουργείο).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5:00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα , θεωρούμενης απαρτίας των παρευρισκομένων μελών, των οικονομικά τακτοποιημένων τακτικών μελών.

Θέματα:

  1. Εκλογή Προεδρείου
  2. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού για το 2017
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για το 2017
  4. Έγκριση Προϋπολογισμού για το 2018
  5. Συζήτηση θεμάτων που άπτονται της δραστηριότητας του συλλόγου


Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ενήλικα μέλη του συλλόγου (άτομα με Διαβήτη) καθώς και ο ένας εκ των δύο γονέων των ανήλικων μελών, που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το έτος 2017 ή το 2018, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της συνέλευσης. Κατά την προσέλευση, είναι  υποχρεωτική η επίδειξη στη γραμματεία αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου για την ταυτοπροσωπία.

Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει στη Γενική Συνέλευση μέχρι δύο απόντα μέλη, κατόπιν ειδικής εξουσιοδότησης, θεωρημένης του γνήσιου της υπογραφής του απόντος.

Προς διευκόλυνσή σας θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μικρής ηλικίας.


Το καταστατικό του Σωματείου "ΠΕΑΝΔ" εγκρίθηκε δυνάμει της υπ' αριθμ. 2750/1983 απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε στα βιβλία με Αρ. Μητρώου 12254 με την υπ' αριθμ. 605/08-12-2017 Διάταξη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Η τελευταία δε τροποποίηση, κωδικοποίηση του καταστατικού έγινε στις 11.2.2017 με υπογράφοντες την Πρόεδρο κ.Σοφία Μανέα και την τέως Γραμματέα την κ.Μαριάννα Μεταξά.


Η παρουσία σας κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ & εμπίπτει στις υποχρεώσεις των μελών.


Η Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

Σ.ΜΑΝΕΑ                                     Δ.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μοιραστείτε το: