Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ετήσια Εκδήλωση του συλλόγου 2017

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση πολλών ετών η «ΠΕΑΝΔ» γιόρτασε και φέτος την έναρξη του νέου έτους με την ετήσια γιορτή της. Στις 11 Φεβρουαρίου, 375 παλιοί και νέοι φίλοι του συλλόγου, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν παιδιά και νέοι με Διαβήτη τύπου 1, συγκεντρώθηκαν με την καλύτερη διάθεση από νωρίς στο κτήμα « Jockey» για μια βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η πρόεδρος κα. Σοφία Μανέα άνοιξε τη βραδιά καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους. Χαιρετισμό απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Μπαρτσόκας κόβοντας και το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δράσεις, τις συνεργασίες του συλλόγου το έτος που πέρασε καθώς και τις προοπτικές για το νέο έτος, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο ισολογισμός και ο προϋπολογισμός του Σωματείου.

Τη σκυτάλη πήρε η ηθοποιός Αγγελική Φράγκου, με την αφήγηση παιδικού παραμυθιού και τη δημιουργική απασχόληση στα μικρότερα παιδιά, ενώ σειρά είχε η βράβευση των επιτυχόντων φοιτητών - μελών της «ΠΕΑΝΔ» για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το προηγούμενο έτος.

Ακολούθησε μια εντυπωσιακή και παράλληλα ιδιαίτερη εμφάνιση από 11 μικρά κορίτσια του συλλόγου, οι οποίες παρουσίασαν ένα χορευτικό με κορδέλες ρυθμικής, που είχαν προετοιμάσει ειδικά για την εκδήλωση με τη βοήθεια της δασκάλας χορού κας. Στέλλας Κυριακού.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την παρουσία νεανικού συγκροτήματος που κάλυψε μουσικά την εκδήλωση με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές από εξειδικευμένο σέφ και κέρδισαν πλούσια δώρα . Το φλουρί της πίτας έπεσε σε ένα νέο μέλος του συλλόγου και επεφύλασσε ένα οικογενειακό διήμερο ταξίδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο παιδίατρος-ενδοκρινολόγος κ.Κεφαλάς, η διαιτολόγος κ.Καριπίδου, η παιδοδοντίατρος κ.Ροϊτιώτη, η νοσηλεύτρια κ.Νταφογιάννη, η νοσηλεύτρια κ.Μητώση, η ψυχολόγος κ.Μαξιμιάδου, η νοσηλεύτρια κ.Μεταξά και η κοινωνική λειτουργός κ.Ψαρομηλίγκου.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς A SCENSIA, L ILLY, R OCHE, ΓΙΩΤΗΣ, Melissa-ΚΙΚΙΖΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, φαρμακείο Κ. Θεοχάρης, Infokids, Beauty Ks, Frezyderm, ΔΕΛΤΑ, Ε. Τζια, οικ. Γκίκα και Στ. Κυριακού που στήριξαν οικονομικά και προϊοντικά την εκδήλωση.

Επιπλέον ευχαριστούμε τους μουσικούς Δ. Σιδηρόπουλο (πιάνο), Μ. Γαλανού (βιολί), Γ. Τοτολίδη (μπάσο-κιθάρα), Χ. Τουρτούνη (κρουστά), Σ. Παπαδάκη (τρομπόνι), Δ. Μανέα (φωνή) και Σ. Αλεξανδράτο (μαέστρος της ορχήστρας Ambassadors) οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους εσάς που κάθε χρόνο συμμετέχετε όλο και πιο ενεργά στις εκδηλώσεις και δράσεις μας, όπως και τους γιατρούς και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές της «ΠΕΑΝΔ» που στηρίζουν δυναμικά το έργο μας.

 
σύντομα θα αναρτηθεί και φωτογραφικό υλικό
Μοιραστείτε το: