Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

 

Όνειρα που αρχικά αποτυπώθηκαν ως ζωγραφιές σήμερα βρίσκονται στα χέρια των παιδιών χάρις την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ “ευχοστολίδια”.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά με αυτή του την ενέργεια, ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει και τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας τους το δώρο της αρεσκείας τους.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που οργανώθηκε από τον ΟΠΑΠ στις 22 Ιανουαρίου 2020 στον πολυχώρο "The HUB", παραδόθηκαν τα πρώτα δώρα σε μικρές ομάδες  παιδιών από όλα τα σωματεία. Τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν όσο και οι συνοδοί τους  απόλαυσαν μια υπέροχη γιορτή μέσω της οποίας ψυχαγωγήθηκαν, διασκέδασαν με δημιουργικά εργαστήρια και φωτογραφήθηκαν με γνωστούς αθλητές, τραγουδιστές και λοιπό καλλιτεχνικό κόσμο που στήριξαν την ενέργεια. Το σωματείο της ΠΕΑΝΔ, εκπροσώπησαν στην εκδήλωση η πρόεδρος κα Μανέα Σοφία μαζί με 11 παιδιά ηλικίας  4 έως 11 ετών, ενώ επωφελούμενα ηταν συνολικά 64 παιδιά, μέλη του σωματείου που είχαν λάβει μέρος την καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Σε όλα τα παιδιά παραδόθηκαν τα δώρα που είχαν ζωγραφίσει, χαρίζοντας τους χαμόγελα και αισιοδοξία.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες στον ΟΠΑΠ αλλά και στον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή την δράση ώστε  τα όνειρα των παιδιών μας να πραγματοποιηθούν.

Με τα νέα τους παιχνίδια θα ατενίσουν τον κόσμο της φαντασίας και θα είναι πολύ πιο χαρούμενα.

Σας ευχαριστούμε που συνδράμετε στο έργο μας.

Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες