Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ 2015

Αγαπητά μέλη και φίλοι της "ΠΕΑΝΔ",

 
Ο  ΟΠΑΠ ΑΕ σε συνεργασία με την Ένωση «  Μαζί για το Παιδί», προσκαλεί όλους τους μικρούς μας φίλους-μέλη της ΠΕΑΝΔ, ηλικίας 0 έως 16 ετών, να εκπληρώσουν τις ευχές τους φέτος τα Χριστούγεννα!

 
Μέσα από τα  Ευχοστολίδια  του ΟΠΑΠ, τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία  να αποτυπώσουν ζωγραφίζοντας το δώρο που επιθυμούν (παιχνίδι ή άλλο είδος της αρεσκείας τους)  και ο ΟΠΑΠ ως Άγιος Βασίλης, θα κάνει τις ευχές πραγματικότητα για όλα τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ που θα συμμετέχουν στη δράση!

 
Έως και τις 27  Νοεμβρίου 2015 , μπορείτε να μας  στείλετε μέσω ΕΛΤΑ ή να παραδώσετε τις ώρες γραφείου, τη ζωγραφιά του παιδιού σας.

Προσοχή! 
Η ζωγραφιά πρέπει να είναι κάθετη σε απλό χαρτί μεγέθους Α-5. Επίσης χρειάζεται  να αναγράφονται απο κάτω το όνομα, η ηλικία του παιδιού καθώς και το παιχνίδι που έχει ζωγραφίσει.  Η ΠΕΑΝΔ μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας, θα ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες για τη παραλαβή των δώρων σε εκδήλωση που θα οργανωθεί από τον ΟΠΑΠ, για κάθε σωματείο του "Μαζί για το Παιδί".

 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου καθώς και τα αδέρφια αυτών. Για τα παιδιά της επαρχίας, που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν την ημέρα της παράδοσης, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier με δικής τους επιβάρυνση. Επίσης τα δώρα που θα ζητηθούν δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν αγαθά μεγάλης αξίας (όπως ποδήλατα-tablet-laptop κλπ).


Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας προκειμένου φέτος τις γιορτές να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς ΔΩΡΟ!!


Δείτε παρακάτω το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΡΤΑΣ
Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες