Άμεση πρόσληψη Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού


Εκ μέρους της Ένωσης "ΠΕΑΝΔ", αναζητούμε για άμεση πρόσληψη νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για τη θερινή κατασκήνωση παιδιών με Νεανικό Διαβήτη.

Το πρόγραμμα διεξάγεται για 28η χρονιά με μεγάλη επιτυχία απο το σύλλογό μας σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του Διαβήτη (παιδο-διαβητολόγους, ενδοκρινολόγους, νοσηλευτές, διαιτολόγους και ψυχολόγους). Φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης κατασκήνωσης "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας τις περιόδους:18/6 έως 30/6,15/7 έως 26/7 και 26/7 έως 10/8. Οι ηλικίες των παιδιών με Διαβήτη που συμμετέχουν είναι 6-16 ετών. 


Οι θέσεις (8 συνολικά) αφορούν αποκλειστικά την 24ωρη φροντίδα ομάδας παιδιών με Διαβήτη (max 13 παιδιά) και τα καθήκοντα αφορούν αποκλειστικά τη  διαχείριση του Διαβήτη τους. Για τα υπόλοιπα θέματα υπάρχουν έμπειροι ομαδάρχες που αναλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών και το ιατρείο της κατασκήνωσης (απαρτίζεται απο ιατρούς και νοσηλευτές), που παρέχει τις ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους κατασκηνωτές.

Οι ομάδες μας ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις, ενώ παράλληλα τους παρέχεται πλούσιο ισορροπημένο διαιτολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Διαβήτη.


Όσοι επιλεγούν, θα λάβουν  δωρεάν υποχρεωτική εκπαίδευση διάρκειας τουλάχιστον 20 ωρών κατά την περίοδο 4-15 Ιουνίου, στην Αθήνα. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρία και λεπτομερή πρακτική εξάσκηση σε όλα τα δεδομένα που άπτονται του Διαβήτη όπως αντλίες ινσουλίνης, σύστημα συνεχούς καταγραφής, ισοδύναμα τροφών, διόρθωση υπό-υπέρ γλυκαιμίας, αντιμετώπιση κετοξέωσης κλπ και θα είναι απογευματινές ώρες (περίπου 4-7μμ).

 

Απαραίτητα προσόντα:

  1. πτυχίο νοσηλευτικής (ΑΕΙ-ΤΕΙ) ή ιατρικής
  2. άδεια άσκησης επαγγέλματος
  3. προϋπηρεσία στο Διαβήτη τύπου 1 ή σε παιδί με Διαβήτη (σχολικός νοσηλευτής σε μαθητή με Διαβήτη ή συμμετοχή στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης σχολικών νοσηλευτών που υλοποίησε η "ΠΕΑΝΔ"σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ ή απόφοιτος του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Σακχαρώδη Διαβήτη του ΕΚΠΑ ή ο ίδιος άτομο με Διαβήτη τύπου 1 ή κλινική εμπειρία σε διαβητολογικό ιατρείο)
  4. ηλικία 24-35 ετών
  5. διαθεσιμότητα τουλάχιστον μια απο τις παραπάνω περιόδους (11 ημέρες)


Απολαβές:

Η καθαρή αμοιβή καθορίζεται:

  • για περίοδο 11 ημερών στα 31,00 ευρώ ανά παιδί με Διαβήτη με ελάχιστη αμοιβή τα 300 ευρώ
  • για περίοδο 15 ημερών στα 42,00 ευρώ ανά παιδί με Διαβήτη με ελάχιστη αμοιβή τα 400 ευρώ
  • για περίοδο 22 ημερών στα 62,00 ευρώ ανά παιδί με Διαβήτη με ελάχιστη αμοιβή τα 600 ευρώ

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται ασφάλιση.

Με τη λήξη του προγράμματος δίδεται βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα


Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούμε όπως αποστείλουν  μέχρι  25/5/18  στο e-mail : [email protected]  τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά: βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία, πτυχίο νοσηλευτικής ή ιατρικής, άδεια άσκησης επαγγέλματος, έγγραφο που να αποδεικνύει συναφή προϋπηρεσία (για όσους διαθέτουν) καθώς και την περίοδο ή τις περιόδους που ενδιαφέρονται να εργαστούν.


Πρόκειται για μια μοναδική επαγγελματική και διαδραστική εμπειρία, που όσοι επιλεγούν θα ανοίξουν άλλους ορίζοντες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.


Ξεναγηθείτε στην περσινή κατασκηνωτική εμπειρία που έζησαν 67 παιδιά με Διαβήτη εδώ
Μοιραστείτε το: