Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών-2018


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η ΠΕΑΝΔ έτρεξε για 3η συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών με αριθμό ρεκόρ 202 συμμετοχές, δίνοντας το δυναμικό παρόν σε όλες τις κατηγορίες διαδρομών 5χλμ – 10χλμ και 42χλμ.

Μέλη και φίλοι της ΠΕΑΝΔ, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να διαδώσουν στο ευρύ κοινό δύο σημαντικά μήνυμα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, τα οποία αφορούν την εκστρατεία ενημέρωσης της εταιρείας " Novo Nordisk" –επίσημου υποστηρικτή του Μαραθωνίου « Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη –Run to change Diabetes» αλλά και το motto της ΠΕΑΝΔ « Πιστεύουμε Ελπίζουμε Αγωνιζόμαστε Νικάμε το Διαβήτη» που έτρεξε για 1η φορά με την ομάδα της.

Με σημείο συνάντησης την Παλιά Βουλή, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών άρχισαν να μαζεύονται από νωρίς για να παραλάβουν το αθλητικό υλικό και να φωτογραφηθούν λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το σημείο έναρξης του αγώνα. Φέτος την προσπάθεια της ΠΕΑΝΔ στήριξε ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο οποίος φόρεσε τη μπλούζα του αγώνα, φωτογραφήθηκε με τους δρομείς και βοήθησε στην εξάπλωση των θετικών μηνυμάτων της διοργάνωσης.

Επίσης, σε όλους τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης με το Σύστημα A1 Cnow+/ PTSDiagnostics, ευγενική χορηγία της εταιρείας Medicinn.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες και ενισχύοντας στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού για τον Νεανικό Διαβήτη.


«Όταν σε καλούν για έναν ιερό σκοπό, το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις το παρόν . Είστε όλοι νικητές !!! Τιμή μου που παρευρέθηκε δίπλα σας και θα είμαι κοντά σας, όποτε με χρειαστείτε . Με εκτίμηση και σεβασμό Κρητικός Στέλιος»

 
Μοιραστείτε το: