Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008

Προσέφερε Αναλώσιμα που δεν χρειάζεσαιΤρέχον


Δωρεάν Αναλώσιμα για τα Μέλη

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ κ' ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ


Στα πλαίσια του πολύπλευρου έργου της ΠΕΑΝΔ, εντάσσεται το πρόγραμμα βοήθειας αναλωσίμων υλικών σε οικογένειες - ενήλικες που έχουν ανάγκη.

Επιτακτικοί λόγοι, μας έκαναν να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα αυτό, που θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής για τα επόμενα χρόνια, αφού διαπιστώθηκε μέσα από καθημερινά τηλεφωνήματα που δεχόμασταν, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες καθώς και ενήλικες, πάσχοντες από Νεανικό Διαβήτη, σχετικά με την κάλυψη των αναλωσίμων υλικών που έχουν ανάγκη. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που το ταμείο τους δεν καλύπτει όλες τις ποσότητες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται σε μηνιαία βάση να ξοδεύουν αρκετά χρήματα ώστε να καταφέρουν μια καλή ρύθμιση. Επίσης μην ξεχνάμε και πολλούς ενήλικες (φοιτητές και άνεργους κυρίως) που δεν έχουν καν ταμείο, είτε γιατί τους απέλυσε ο εργοδότης τους και ψάχνουν για δουλειά είτε για άλλους λόγους, και πληρώνουν μέχρι και τις ινσουλίνες.

Γι' αυτούς λοιπόν τους λόγους δημιουργούμε την "αποθήκη" υλικών.
Πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε ?
  • Προσφέροντας ταινίες μέτρησης - βελονάκια - σκαρφιστήρες - σύριγγες - ανταλλακτικά αντλίας που σας έχουν περισσέψει και δεν χρησιμοποιείτε.
  • Κάποια ταμεία χορηγούν, μετά από βεβαίωση του γιατρού σας, περισσότερες ποσότητες από τις καθιερωμένες. Μπορείτε λοιπόν να παίρνετε αυτές τις ποσότητες και αν δεν τις χρειάζεστε, να τις δωρίζετε μέσω εμάς σε κάποιον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Ποιοι δικαιούνται ?
Όλοι όσοι έχουν ανάγκη  από υλικά  μπορούν να αποταθούν στα γραφεία του συλλόγου ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί μας προκειμένου να τους δοθεί η βοήθεια που χρειάζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει και τα αντικειμενικά κριτήρια για στήριξη (οικονομικοί λόγοι, ανεργία, χαμηλά εισοδήματα, πολύτεκνη οικογένεια κλπ).

Μη διστάσετε..
σκεφτείτε πως όλοι έχουν ανάγκη από κάποιου είδους βοήθεια


Μοιραστείτε το: