Γενικές Σελίδες

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Συνεισφορά

Ζητούμε την συνεισφορά σας μέσα από τις επαγγελματικές σας ιδιότητες κ γνώσεις στους τομείς: ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, νομικών συμβουλών, τεχνικών υπολογιστών και γραφιστικών εργασιών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη ή Ανανεώστε την Ετήσια Συνδρομή σας

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017


Μέλη του συλλόγου της Π.Ε.Α.Ν.Δ., σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό, μπορούν να γίνουν:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Κατηγορία Εγγραφής 1: Πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη
  οι πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη {Τύπου 1 (ΣΔτ1) και παραπλήσιων μορφών του}. Σε περίπτωση ανήλικου πάσχοντα, δικαίωμα λήψης της ιδιότητας του μέλους έχει ένας εκ των ασκούντων την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέας μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του πάσχοντα. Με την ενηλικίωσή του, η ιδιότητα μεταφέρεται αυτομάτως στον ίδιο τον πάσχοντα.

 • Κατηγορία Εγγραφής 2: Λοιποί Επιστήμονες
  ιατροί, πάσης ειδικότητας, νοσηλευτές, επιστήμονες συγγενών επιστημών, όπως βιολόγοι, χημικοί, φυσικοί, διαιτολόγοι, ψυχολόγοι, καθώς και πτυχιούχοι ιατρικών - παραϊατρικών επιστημών ή οποιουδήποτε έτερου κλάδου θετικών/νομικών/θεωρητικών/κοινωνιολογικών επιστημών (κατόπιν απόφασης του Δ.Σ.)

Γιατί να γίνει κάποιος μέλος? ή Γιατί να ανανεώσει κάποιος την Ετήσια συνδρομή του?

 • Για να λαμβάνει δωρεάν κάθε τρίμηνο στο χώρο του, το περιοδικό «Νεανικός Διαβήτης - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ» . Το εν λόγω περιοδικό αποτελεί την εγκυρότερη πηγή ιατρικής ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του διαβήτη. Καταξιωμένοι επιστήμονες του χώρου δημοσιεύουν άρθρα ενημερώνοντας τον κόσμο για τις τρέχοντες εξελίξεις.
 • Για να ενημερώνεται άμεσα για τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί ο σύλλογος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. Τα μέλη λαμβάνουν e-mails, συστημένες επιστολές και τηλεφωνική επικοινωνία για προγράμματα και εκδηλώσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν
 • Για να έχει δυνατότητα συμμετοχής δωρεάν ή με μειωμένο αντίτιμο σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου όπως θερινή κατασκήνωση παιδιών με Διαβήτη, ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης γονέων ή παιδιών κλπ. που τρέχουν κατά τη διάρκεια του έτους
 • Για να λαμβάνει δωρεάν προσκλήσεις ή μειωμένο εισιτήριο σε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται είτε από το σύλλογο είτε από συνεργαζόμενους φορείς.
 • Για να λαμβάνει δωρεάν αναλώσιμα υλικά διαβήτη που εξασφαλίζει κατά διαστήματα ο σύλλογος για τα ευπαθή μέλη του.
 • Για να έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει στην εργασία, στο σχολείο κλπ ή να ζητήσει ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με τις κρατικές διαδικασίες – παροχές, δικαιώματα, βεβαιώσεις κλπ.

Πως θα γίνει κάποιος ΝΕΟ μέλος? ή Πώς απλά θα ανανεώσει την Ετήσια Συνδρομή του?

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

1ο ΒΗΜΑ : Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα Εγγραφής (πατήστε επάνω για να ανοίξει)

ή 


2ο ΒΗΜΑ: Αποστείλτε στο [email protected] το απόκομμα πληρωμής της τράπεζας. Η ετήσια συνδρομή είναι ποσού 20 ευρώ και αποπληρώνεται σε μια από τις παρακάτω τράπεζες δίνοντας στον υπάλληλο το ονοματεπώνυμο μέλους (ως όνομα καταθέτη ή στην αιτιολογία). Αποκλειστικά για τις εγγραφές νέων μελών που πραγματοποιούνται από 1 Οκτωβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους, το αντίτιμο που καταβάλλεται λαμβάνεται υπόψη για το επόμενο έτος. Οι ανανεώσεις των ετήσιων συνδρομών πραγματοποιούνται κατά το 1ο τρίμηνο κάθε έτους.

 • Εθνική Τράπεζα: 694/480009-55 (IBAN) : GR53 0110 6940 0000 6944 8000 955
 • Alpha Bank: 132 002101 127620 (IBAN) : GR97 0140 1320 1320 0210 1127 620
 • Eurobank: 0026.0063.44.0100.486238 (IBAN) : GR8502600630000440100486238
Αν επιλέξετε διατραπεζική μεταφορά απο άλλη τράπεζα υπάρχει χρέωση 3€, ποσό που το καταθέτετε επιπλέον των 20€ της συνδρομής


ΠΡΟΣΟΧΗ : μετά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και εφόσον το e-mail που μας γράψατε είναι σωστό, θα σας έρθει απαντητικό μήνυμα που θα επιβεβαιώνει οτι λάβαμε την αίτησή σας. Αν δεν πραγματοποιηθεί το παραπάνω παρακαλούμε ελέγξτε ξανά τα στοιχεία που πληκτρολογήσατε. Τέλος αν μετά την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας, διαπιστώσετε οτι πέρασε καιρός (1 μήνας) και δεν σας στείλαμε αλληλογραφία επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Έχουμε αρκετές τραπεζικές καταθέσεις που ο καταθέτης είναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΩ... οτι η ΣΥΝΔΡΟΜΗ είναι ΕΤΗΣΙΑ και αποτελεί για το σύλλογο ΜΟΝΑΔΙΚΟ έσοδο, μέσω του οποίου καλύπτει τις προαναφερόμενες δραστηριότητες. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ πως για κάποια παιδιά είναι σημαντική η βοήθεια που τους παρέχουμε.

Τα στοιχεία παραμένουν σε απόρρητο αρχείο και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από πρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από απόφαση.

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron