Εκδηλώσεις / Συνεργαζόμενοι Φορείς

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Συνεισφορά

Ζητούμε την συνεισφορά σας μέσα από τις επαγγελματικές σας ιδιότητες κ γνώσεις στους τομείς: ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, νομικών συμβουλών, τεχνικών υπολογιστών και γραφιστικών εργασιών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Συμμετοχή στον Μαραθώνιο Αθηνών με το "Μαζί για το Παιδί" και τη ΔΕΛΤΑ - Τρέχον

Ημ/νία δημοσίευσης: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η ομάδα Άθλησης ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ΔΩΡΕΆΝ στα μέλη της ΠΕΑΝΔ 19 θέσεις για τη συμμετοχή τους στα 5 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

 

Οι θέσεις αφορούν 10 παιδιά-μέλη της ΠΕΑΝΔ και 9 συνοδούς (ένα γονέας ανά παιδί ή ενήλικα μέλη με Διαβήτη). Σε όλους του συμμετέχοντες θα διατεθεί μπλούζα της ομάδας Άθλησης ΔΕΛΤΑ με chip καταμέτρησης χρόνου και επιπλέον για όλα τα παιδιά θα δοθούν ως δώρο αθλητικά παπούτσια για τη συμμετοχή τους.

 

Η δράση αυτή αφορά αποκλειστικά τα μέλη της ΠΕΑΝΔ (ανήλικα και ενήλικα με το συνοδό τους), ενώ απευθύνεται σε άτομα που έχουν ή όχι δηλώσει ήδη συμμετοχή για τον Μαραθώνιο με τις ομάδες «ΠΕΑΝΔ» και «Novo Nordisk».

 

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 14:00 στέλνοντας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής. Η δράση αφορά παιδιά γεννημένα τουλάχιστον το 2007 και μεγαλύτερα, ενώ για παιδιά μικρότερα των 16 ετών, θα πρέπει να συμπληρωθεί και η φόρμα της τελευταίας σελίδας, που είναι εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των 19 θέσεων.

 

Ευχαριστούμε πολύ την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη ΔΕΛΤΑ!!!

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron