Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Ενημερωτική ομιλία για το 5%-Εισαγωγή στην Γ’/Θμια εκπαίδευση

Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%"στις 10 Οκτωβρίου 2019 με δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης-παρακολούθηση από το σπίτι .

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών-2018

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, η ΠΕΑΝΔ έτρεξε για 3η συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών με αριθμό ρεκόρ 202 συμμετοχές, δίνοντας το δυναμικό παρόν σε όλες τις κατηγορίες διαδρομών 5χλμ – 10χλμ και 42χλμ.

Μέλη και φίλοι της ΠΕΑΝΔ, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να διαδώσουν στο ευρύ κοινό δύο σημαντικά μήνυμα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, τα οποία αφορούν την εκστρατεία ενημέρωσης της εταιρείας " Novo Nordisk" –επίσημου υποστηρικτή του Μαραθωνίου « Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη –Run to change Diabetes» αλλά και το motto της ΠΕΑΝΔ « Πιστεύουμε Ελπίζουμε Αγωνιζόμαστε Νικάμε το Διαβήτη» που έτρεξε για 1η φορά με την ομάδα της.

Με σημείο συνάντησης την Παλιά Βουλή, οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών άρχισαν να μαζεύονται από νωρίς για να παραλάβουν το αθλητικό υλικό και να φωτογραφηθούν λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το σημείο έναρξης του αγώνα. Φέτος την προσπάθεια της ΠΕΑΝΔ στήριξε ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο οποίος φόρεσε τη μπλούζα του αγώνα, φωτογραφήθηκε με τους δρομείς και βοήθησε στην εξάπλωση των θετικών μηνυμάτων της διοργάνωσης.

Επίσης, σε όλους τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης με το Σύστημα A1 Cnow+/ PTSDiagnostics, ευγενική χορηγία της εταιρείας Medicinn.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες και ενισχύοντας στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού για τον Νεανικό Διαβήτη.


«Όταν σε καλούν για έναν ιερό σκοπό, το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις το παρόν . Είστε όλοι νικητές !!! Τιμή μου που παρευρέθηκε δίπλα σας και θα είμαι κοντά σας, όποτε με χρειαστείτε . Με εκτίμηση και σεβασμό Κρητικός Στέλιος»

 

Φωτογραφίες

Ομαδική φωτογραφία μελών και φίλων Μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης στιγμές πριν το μαραθώνιο στο σημείο συναντησής μας Μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης Ομαδική φωτογραφία μελών και φίλων διανομή προιόντων στιγμές πριν το μαραθώνιο στιγμές πριν το μαραθώνιο στιγμές πριν το μαραθώνιο στιγμές πριν το μαραθώνιο στιγμές πριν το μαραθώνιο ο Στέλιος Κρητικός έτρεξε μας εκκίνηση και τρέχουμε και τρέχουμε και τρέχουμε και τερματίζουμε και τελικά βραβευόμαστε
Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron