Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Ενημερωτική ομιλία για το 5%-Εισαγωγή στην Γ’/Θμια εκπαίδευση

Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%"στις 10 Οκτωβρίου 2019 με δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης-παρακολούθηση από το σπίτι .

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Στιγμιότυπα απο την ετήσια εκδήλωση της ΠΕΑΝΔ 2018

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018


Σε γιορτινό κλίμα με παλιούς και νέους φίλους και προπάντων πολλά νεαρά μέλη του συλλόγου με Διαβήτη τύπου 1, πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2018 η ετήσια εκδήλωση της «ΠΕΑΝΔ» στο κτήμα “ Jockey ”. Για μια ακόμη χρονιά 417 εκλεκτοί καλεσμένοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά, σε μια βραδιά που περιελάμβανε ιδιαίτερα δρώμενα!! Γέλια, χαρά, μουσική, θέατρο, χορό, μεγάλα δώρα, πλούσιο φαγητό και πολλά παιδιά-μέλη του συλλόγου που ξεδίπλωσαν τα διάφορα ταλέντα τους, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Πρόεδρο κ.Μανέα, να καλωσορίζει το κοινό και την παιδική χορωδία του συλλόγου να παίρνει τη σκυτάλη σε ένα μουσικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα, που τα παιδιά προετοίμαζαν για μήνες.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρόσφατα εισαχθέντων μελών του συλλόγου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και των εθελοντών συνεργατών ιατρών-νοσηλευτών-ψυχολόγων-διαιτολόγων αλλά και απλών μελών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους κατά το περασμένο έτος, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο του συλλόγου.

Το ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε με την μουσικοθεατρική παράσταση “ Mary Poppins” που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς παιδιά της «ΠΕΑΝΔ» σε συνεργασία με επαγγελματίες ηθοποιούς και μαθητές της Σχολής Χορού “Χρ. Κώνστα” παρουσίασαν ένα άρτιο θέαμα με υποκριτική, τραγούδι και χορό, αντάξιο όσων βλέπουμε από επαγγελματικούς θιάσους και απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια του πλούσιου γεύματος που ακολούθησε, οι τρείς εμψυχωτές ανέλαβαν το δημιουργικό πρόγραμμα της παιδικής ψυχαγωγίας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών καλεσμένων. Δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός, που ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες ενώ το τυχερό μέλος του συλλόγου Ευδοκία Ζαφειρούλη, κέρδισε το μεγάλο δώρο της βραδιάς που περιλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των εξόδων για τη συμμετοχή της οικογένειάς της στο προσεχές διήμερο Συνέδριο της «ΠΕΑΝΔ» στην Κέρκυρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος Πρόεδρος της «ΠΕΑΝΔ» κ. Χρ. Μπαρτσόκας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ» κ. Γ. Παπαδάκης καθώς και οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών εταιρειών Novo Nordisk, Roche, Menarini, Lilly, και Ascensia.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΕΑΝΔ», ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς Roche Diagnostics (Hellas) S.A., Ζωγράφος προϊόντα διαίτης ΑΕ, Beiersdorf Hellas (NIVEA), F rezyderm, Παπαδοπούλου, Γιώτης, οι οποίοι στήριξαν οικονομικά και προϊοντικά την εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την οικ. Ιωάννη και Δώρας Γκίκα, τη σχολή χορού Χριστίνας Κώνστα, τους μαθητές και καθηγητές της σχολής, τους ηθοποιούς Άντεια Ολυμπίου και Σταύρο Βόλκο που προσέφεραν εθελοντικά τη μουσικοθεατρική παράσταση, τα παιδιά της χορωδίας και τους μουσικούς κ.Τάσο Σταματόγλου και κ.Δέσποινα Μανέα για τα όμορφα πράγματα που είχαν ετοιμάσει για το κοινό.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εσάς που σε κάθε ευκαιρία συμμετέχετε όλο και πιο ενεργά στις εκδηλώσεις και δράσεις μας, όπως και τους γιατρούς, συνεργάτες και εθελοντές της ΠΕΑΝΔ που στηρίζουν δυναμικά το έργο μας.

Φωτογραφίες

η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ η παιδική χορωδία με τους μουσικούς κ. Τάσο Σταματόγλου και κ. Δέσποινα Μανέα η παιδική χορωδία της ΠΕΑΝΔ η χορωδία των εφήβων της ΠΕΑΝΔ τα μέλη της ΠΕΑΝΔ Άκης και Βασιλική η χορωδία των εφήβων της ΠΕΑΝΔ το μέλος της ΠΕΑΝΔ-Άκης Βακουφτής βράβευση πρωτοετών φοιτητών-μελών της ΠΕΑΝΔ η Πρόεδρος κ. Μανέα με την Αντιπρόεδρο κ.Τσιγκρή Η Πρόεδρος κ.Μανέα με τον επίτιμο Πρόεδρο κ.Μπαρτσόκα βράβευση εθελοντών Ιατρών βράβευση εθελοντών Ιατρών βράβευση εθελοντών Μελών της ΠΕΑΝΔ βράβευση εθελοντών Γονέων-μελών της ΠΕΑΝΔ Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση ο ηθοποιός Σταύρος Βόλκος Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση ο ηθοποιός Σταύρις Βόλκος η ηθοποιός Άντεια Ολυμπίου Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση- το μέλος της ΠΕΑΝΔ Ραφαέλα Γκίκα Θεατρική παράσταση Θεατρική παράσταση- το μέλος της Θεατρική παράσταση οι ηθοποιοί Άντεια Ολυμπίου και  Σταύρος Βόλκος σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα σχολής χορού Χριστίνας Κώνστα οικογένεια Ιωάννη και Δώρας Γκίκα
Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron