Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Συνεισφορά

Ζητούμε την συνεισφορά σας μέσα από τις επαγγελματικές σας ιδιότητες κ γνώσεις στους τομείς: ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, νομικών συμβουλών, τεχνικών υπολογιστών και γραφιστικών εργασιών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Βασίλη Καλλίδη

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου, η WIND προσέφερε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» το ποσό των 50.000€ που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ενισχύοντας οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», έναν κόμβο δικτύωσης βοήθειας με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες.

Μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες!

Η παράδοση των χρημάτων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση όπου τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα μαγειρεύοντας μαζί με το γνωστό Σεφ Βασίλη Καλλίδη παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης και της WIND.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ιωάννης Παπαδάτος, εκπρόσωπος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Wind και την Wind Running Team αλλά και όλους τους συμμετέχοντες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που με ενθουσιασμό αγκάλιασαν τα παιδιά του Μαζί για το Παιδί και το έργο της Ένωσης. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθότι ενέργειες όπως αυτή της WIND μας ενθαρρύνουν με έμπρακτο τρόπο να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.»

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης τόνισε: «Όλα αυτά τα χρόνια η WIND διατηρεί αμείωτη την ευαισθησία της απέναντι σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν με την ομάδα μας WIND Running Team στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Tους Πρωταθλητές μας, τους Πρεσβευτές μας και όλους τους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα Δικαιώματα των Παιδιών που γιορτάζουμε και έχουν κάνει σκοπό ζωής τους οι άνθρωποι της Ένωσης Μαζί για το Παιδί».


Φωτογραφίες

μαγειρεύοντας για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη μαγειρεύοντας για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη τα παιδιά της ΠΕΑΝΔ μαγειρεύουν για καλό σκοπό με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη όλοι η ομάδα της ΠΕΑΝΔ ο πρόεδρος της WIND με το Σέφ Γιώργο Καλλίδη και τον κ. Παπαδάτο απο την Ένωση παράδοση της επιταγής απο τον πρόεδρο της WIND στον κ.Παπαδάτο
Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron