Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

3ήμερη εκδρομή στη Σύρο & συμμετοχή στο "Syros Run"

Η «Π.Ε.Α.Ν.Δ.» θα πραγματοποιήσει στις 15 με 17 Ιουνίου τριήμερη εκδρομή στο νησί της Σύρου συμμετέχοντας παράλληλα στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός των Κυκλάδων "Syros Run", που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά και φέτος είναι αφιερωμένο στο «Τρέχουμε για το Διαβήτη».  

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Διανομή Βρεφικών Πανών για 15 μήνες - Τρέχον

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Αγαπητά μέλη,
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. με αγαπημένες μάρκες προϊόντων προσωπικής υγιεινής όπως: EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani προσφέρουν δωρεάν στα μέλη της "ΠΕΑΝΔ" βρεφικές πάνες (Babylino Sensitive) για χρονικό διάστημα 15   μηνών

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της "ΠΕΑΝΔ" και στα αδέρφια αυτών μικρής ηλικίας που χρησιμοποιούν βρεφικές πάνες από νούμερο 2 έως 5. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Νοέμβρη 2017 για διάστημα 15 μήνες και θα ολοκληρωθεί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η ποσότητα θα διανέμεται κάθε δίμηνο και μπορούν να συμμετέχουν και μέλη της επαρχίας εφόσον επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής με οικονομικές χρεώσεις λόγω ομαδικής αποστολής που εξασφάλισε ο σύλλογος με γνωστή εταιρεία courier.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν την αίτηση τους καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους 2018 & 2019, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους του προγράμματος.  

Απαιτούμενες πληροφορίες που πρέπει να διαβιβάσετε προς το Δ.Σ. της "ΠΕΑΝΔ" μέσω e-mail: [email protected]
1. Ονοματεπώνυμο μέλους
2.Όνομα & Έτος Γέννησης Παιδιού για το οποίο ζητάτε τις πάνες
3. Μέγεθος Βρεφικής Πάνας (απο 2 έως 5)
4. Ποσότητα Κατανάλωσης Βρεφικής Πάνας ανά Μήνα 
5. Για τα αδέρφια των μελών απαιτείται η αποστολή πιστοποιητικού γεννήσεως ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει το έτος γέννησης τους
6. Κινητό και e-mail γονέα


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα βρεφικά προϊόντα της Εταιρείας   

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron