Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες


Τα παιδιά της "ΠΕΑΝΔ" έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το συναρπαστικό θεατρικό έργο «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή τον εορτασμό για την 400η παράστασή του.

Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 1 Απριλίου στις 11:30 το πρωί και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Τη συγκεκριμένη παράσταση θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.


Λίγα λόγια για το έργο:

Με αφορμή ένα στοίχημα, ο Φιλέας Φογκ θα ξεκινήσει από το Λονδίνο για τον γύρο του κόσμου με τρένο, πλοίο ποδήλατο, έλκηθρο... ακόμα και με ελέφαντα! Μαζί με τον πιστό αλλά αγαθό υπηρέτη του Πασπαρτού, και τον επίμονο αστυνόμο Φιξ ταξιδεύουν σε μακρινά μέρη, γνωρίζουν αλλιώτικους ανθρώπους, αντιμετωπίζουν απρόοπτες καταστάσεις και καταφέρνουν να σώσουν την πριγκίπισσα Αούντα διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή! 

Η ιστορία προβάλλει την εφευρετικότητα και την κινητοποίηση των εσωτερικών μας δυνάμεων στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, την αφοσίωση στην επίτευξη στόχων, τονίζει το αίσθημα της τιμής και του δικαίου, μας ξεναγεί στα ήθη και στις παραδόσεις διαφορετικών πολιτισμών, μας εξοικειώνει με την έννοια του χρόνου, προσφέρει άφθονη δράση, χιούμορ και περιπέτεια.


-->  Δηλώσεις συμμετοχής (αποστείλτε μας το ονοματεπώνυμο των παιδιών και των συνοδών καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) μέσω μηνύματος στο κινητό του συλλόγου 6956205015 ή στα e-mail: [email protected] και [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 27/3 στις 2:00 το μεσημέρι.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν και τα αδέλφια των μελών μας.

Μοιραστείτε το: