Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Ενημερωτική ομιλία για το 5%-Εισαγωγή στην Γ’/Θμια εκπαίδευση

Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%"στις 10 Οκτωβρίου 2019 με δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης-παρακολούθηση από το σπίτι .

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Σειρά κοσμημάτων για τα άτομα με Διαβήτη - Τρέχον

Ημ/νία δημοσίευσης: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Αγαπητά μέλη και φίλοι της «Π.Ε.Α.Ν.Δ.»,

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη σας και στο αίτημα πολλών μελών μας για ασφαλή αντιμετώπιση τους καθώς και στη διάδοση-ενημέρωση του κοινού για το Νεανικό Διαβήτη, το Δ.Σ. της «Π.Ε.Α.Ν.Δ.» προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με γνωστό κατάστημα κοσμημάτων.


Αντικείμενο της συνεργασίας μας είναι η δημιουργία της σειρά μοντέρνων κοσμημάτων " D-collection", η οποία αποτελείται από παιδικά, εφηβικά, ανδρικά και γυναικεία μενταγιόν και μπρασελέ σε διάφορα σχέδια και χρώματα αποκλειστικά για τα άτομα με Διαβήτη Τύπου 1.

Τα κοσμήματα είναι από ασήμι 925° επιπλατινωμένα, λουστρέ ή ματ (μαύρο ή λευκό), διπλής όψης, χαραγμένα με laser και με δέσιμο μακραμέ, σε διάφορα χρώματα με δυνατότητα αυξομείωσης του μήκους. Κάθε κόσμημα συνοδεύεται από εγγύηση 

Για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους το συγκεκριμένο κόσμημα θα είναι ένα φερέγγυο σύμβολο ασφάλειας και ενημέρωσης της σχολικής κοινότητας για το Διαβήτη, ενώ για τους ενήλικες φιλοδοξεί να επαγρυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί και μια διακριτική ταυτότητα για παροχή άμεσης βοήθειας σε ώρα ανάγκης.


Ο σύλλογος θα διαθέσει συνολικά 200 κοσμήματα, τα οποία  θα διατεθούν δωρεάν* με σειρά προτεραιότητας στα οικονομικώς ενήμερα μέλη μας (ένα ανά μέλος) και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Αν κάποιος επιθυμεί να λάβει και δεύτερο κόσμημα, η χρέωση για αυτό είναι 20€ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια.


Για παραγγελίες  συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί ή απευθυνθείτε στο σύλλογο (με αποστολή e-mail: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210-7796660).


*Δωρεάν:   διατίθενται όλα τα σχέδια πλην του κοσμήματος με τον κρίκο το οποίο έχει χρέωση 2€. Επίσης τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον ενδιαφερόμενο.


 


Συμπληρώστε την φόρμα εδώ

Μετά την επιτυχή αποστολή της φόρμας θα σας έρθει επιβεβαιωτικό e-mail απο το σύλλογο για την παραλαβή του αιτήματος.

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron