Αποκτήστε το κόσμημα "Καραμέλα" της ΠΕΑΝΔ που στηρίζει τον Παιδικό Διαβήτη On-line Πληρωμή

 

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στα παιδιά & νέους με ΣΔτ1, δημιούργησε & κυκλοφορεί το 2ο συλλεκτικό της κόσμημα, ένα πρωτότυπο, unisex χειροποίητο και ιδιαίτερα όμορφο βραχιόλι, με σκοπό να φορεθεί από όλους μας, συμβάλλοντας σημαντικά στη στήριξη των ατόμων με ΣΔτ1, ενώ παράλληλα τα έσοδα από την πώληση του, θα ενισχύσουν το σπουδαίο έργο της ΠΕΑΝΔ για τη δημιουργία Πολυχώρου, που θα αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για τα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειες τους.

 

Χαρακτηριστικά κοσμήματος:

Η εμβληματική «ΚΑΡΑΜΕΛΑ» του βραχιολιού-ισχυρό σύμβολο του ΣΔτ1, διατίθεται στην συμβολική τιμή των 14€, κυκλοφορεί σε χρυσή και ασημένια επιλογή (κατασκευασμένη από ατσάλι επιχρυσωμένο 24Κ ή επι-ασημωμένο) για άντρες, γυναίκες και παιδιά, πλαισιώνεται από πολλές και διαφορετικές σε μέγεθος λωρίδες οικολογικού δέρματος που αγκαλιάζουν τον καρπό και συμβολίζουν την μοναδικότητα του κάθε παιδιού, ενώ φέρει εσώγλυφα το νούμερο 40 σηματοδοτώντας τα 40 χρόνια της Ένωσης.

 

Το Κόσμημα-Καραμέλα της ΠΕΑΝΔ σχεδιάστηκε αφιλοκερδώς από την ελληνική εταιρία κοσμημάτων Power of Symbol που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιδιαίτερων κοσμημάτων εμπνευσμένη από σύμβολα, και την συνεργάτιδά της Νατάσα Πιτσά.

Η Ελένη Τσολάκη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είναι για 2η συνεχή χρονιά το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του κοσμήματος, ως Πρέσβειρα της ΠΕΑΝΔ για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Με την ευγενική αφιλοκερδή συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, τη σημαντικότητα του σκοπού, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας!

 

Το συλλεκτικό κόσμημα κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, μήνα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη, ενώ διατέθηκε προς πώληση από τις 20 Νοεμβρίου 2023 έως τις αρχες του 2024 από την αλυσίδα καταστημάτων της Galerie De Beaute σε όλη την Ελλάδα και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν απ’ ευθείας απο την ΠΕΑΝΔ μέσω της παρακάτω φόρμας παραγγελίας,

 

«Συμμαχήστε» μαζί μας, αποκτήστε το  2ο συλλεκτικό κόσμημα της ΠΕΑΝΔ για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φορέστε την πιο όμορφη καραμέλα, συμβάλλοντας σημαντικά στη στήριξη των ατόμων με ΣΔτ1και ενισχύοντας παράλληλα το σπουδαίο έργο της ΠΕΑΝΔ για τη δημιουργία Πολυχώρου.

 

Όλη η ενέργεια του κοσμήματος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας Ε.Δ.Ε.

 

Λίγα λόγια για το όραμα της ΠΕΑΝΔ για τον νέο Πολυχώρο

Στον Πολυχώρο της ΠΕΑΝΔ θα υπάρχει ιατρείο, το οποίο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, νοσηλευτών, διαιτολόγων και ψυχολόγων που θα συμβουλεύουν και θα υποστηρίζουν τα παιδιά κυρίως σε κρίσιμα θέματα καθημερινής ρύθμισης του διαβήτη. Στο χώρο θα πραγματοποιούνται επίσης ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και δράσεις του συλλόγου για τα μέλη και μη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., για όλα τα νεοδιαγνωσμένα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειές τους, επιστημονικές διαλέξεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, συναντήσεις των παιδιών, καθώς και ψυχαγωγικές δράσεις.

 

Λίγα λόγια για το Backstage της Φωτογράφισης

Η Ελένη Τσολάκη,  συμμετέχει αφιλοκερδώς για 2η χρονιά στην καμπάνια για την προώθηση του συλλεκτικού κοσμήματος της ΠΕΑΝΔ. Η φωτογράφιση έγινε στο studio της γνωστής φωτογράφου Ρούλας Ρέβη με συμμετοχή παιδιών και εφήβων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, μελών της ΠΕΑΝΔ. Τα παιδιά  με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, έδωσαν έναν όμορφο τόνο στην φωτογράφιση, φορώντας το συλλεκτικό κόσμημα, ενώ η Ρούλα Ρέβη, η Ελένη Τσολάκη και όλοι οι συντελεστές του στούντιο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα.

 

Λίγα λόγια για την δημιουργία του κοσμήματος

H ελληνική εταιρία κοσμημάτων Power of Symbol, εξειδικεύεται στην κατασκευή ιδιαίτερων κοσμημάτων εμπνευσμένη από σύμβολα. Η συλλογή της από μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια και βραχιόλια στηρίζεται στη λογική ότι τα σύμβολα μας υπενθυμίζουν αυτό που θέλουμε να γίνουμε, να επιτύχουμε, να μεταδώσουμε.

Είναι Κοσμήματα - Σύμβολα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, ιδανικά για δώρο στον εαυτό μας ή για κάποιον αγαπημένο μας! Όλα τα κοσμήματα της συλλογής είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με υπο-αλλεργικά υλικά.

Το Κόσμημα-Καραμέλα της ΠΕΑΝΔ σχεδιάστηκε από την Power of Symbol και την συνεργάτιδά της Νατάσα Πιτσά, αφιλοκερδώς και για τον σκοπό της δημιουργίας τους Πολυχώρου για τα άτομα με ΣΔτ1.

 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ !

  • Στην Ελένη Τσολάκη που συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά αφιλοκερδώς στην καμπάνια του κοσμήματος της ΠΕΑΝΔ
  • Στον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρείας Ε.Δ.Ε. για την παραχώρηση της αιγίδας τους για 2η χρονιά.
  • Στα Galerie de Beaute που στηρίζουν αφιλοκερδώς την πώληση του κοσμήματος από τα καταστήματά και το eshop τους
  • Στην ελληνική εταιρία χειροποίητων κοσμημάτων Power of Symbol και την συνεργάτιδα της Νατάσα Πιτσά (www.powerofsympol.gr)

Στους χορηγούς Επικοινωνίας της καμπάνιας του κοσμήματος: Athens Voice, Athens DJ, Healthmag, Iatronet, Infokids, Lampsi 92.3, Mama365, Mothersblog, My Teenagers, ONMED, Queen, Rock 969 και Shape.

 

 Αποκτήστε το κόσμημα "Καραμέλα" της ΠΕΑΝΔ που στηρίζει τον Παιδικό Διαβήτη On-line Πληρωμή

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πληρώσετε:
Όνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
T.K.:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Βραχιόλι με ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ και οικολογικό δέρμα - ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ:
Ποσότητα:
Βραχιόλι με ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ και οικολογικό δέρμα :
Ποσότητα:
1) Παραλαβή μέσω BOX NOW:
Ποσότητα:
2) Παράδοση κατ οικον με Courier:
Ποσότητα: