Αποκτήστε την "Καραμέλα" - το 1ο συλλεκτικό κόσμημα για την απενοχοποίηση του ΣΔτ1 On-line Πληρωμή

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ», δημιούργησε το πρώτο συλλεκτικό κόσμημα- "Μια καραμέλα!"- εμπνευσμένη από την δύναμη των παιδιών με ΣΔτ1, σε χρώμα μπλε από τον μπλε κύκλο που αποτελεί το παγκόσμιο σύμβολο του Διαβήτη.

 

Το συλλεκτικό κόσμημα διατίθεται στην συμβολική τιμή των 12€, σε μενταγιόν με αλυσίδα από επιχρυσωμένο ατσάλι 24Κ και σε βραχιόλι με οικολογικό δέρμα δίνοντας την ευκαιρία να φορεθεί από άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα απο το αν πάσχουν απο διαβήτη!  Το χρώμα της καραμέλας είναι από υλικό σμάλτου. Επίσης μπορεί να δοθεί ως δώρο στη δασκάλα του παιδιού με Διαβήτη, στον θεράποντα ιατρό του αλλά και να φορεθεί απο όλα τα μέλη της οικογένειά και τους οικείους του καθώς όλοι συμβάλλουν στη φροντίδα του παιδιού με διαβήτη και συμμετέχουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του.

 

 

            

 

Το κόσμημα διατίθεται σε βελούδινη συσκευασία με κάρτα πιστοποίησης γνησιότητας και χαρακτηριστικών του προϊόντος. 

 

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του κοσμήματος, θα διατεθούν για τη δημιουργία Πολυχώρου της Π.Ε.Α.Ν.Δ.,  που θα αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς για τις οικογένειες των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Στον Πολυχώρο θα υπάρχει ιατρείο, το οποίο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, νοσηλευτών, διαιτολόγων και ψυχολόγων που θα συμβουλεύουν και θα υποστηρίζουν τα παιδιά, κυρίως σε κρίσιμα θέματα καθημερινής ρύθμισης του διαβήτη. Στο χώρο θα πραγματοποιούνται επίσης ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και δράσεις του συλλόγου για τα μέλη (και μη) της Π.Ε.Α.Ν.Δ., για όλα τα νεοδιαγνωσμένα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειές τους, επιστημονικές διαλέξεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, συναντήσεις των παιδιών, καθώς και ψυχαγωγικές δράσεις.

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό για την απόκτηση του κοσμήματος, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για την πληρωμή. Παράλληλα επιλέξτε έναν εκ των τριών τρόπων για την παραλαβή του κοσμήματος.

Τρόποι παραλαβής:

  1. Απο το γραφείο της ΠΕΑΝΔ - δεν υπάρχει απολύτως καμία χρέωση μεταφορικών
  2. Με ΕΛΤΑ courier στο χώρο σας και μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος - υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€ ανεξαρτήτως ποσότητας. 
  3. Με αποστολή μεσω της εταιρίας BOX NOW - υπάρχει χρέωση 1€.


Αποκτήστε την "Καραμέλα" - το 1ο συλλεκτικό κόσμημα για την απενοχοποίηση του ΣΔτ1 On-line Πληρωμή

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πληρώσετε:
Όνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
T.K.:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Μενταγιόν με αλυσίδα από επιχρυσωμένο ατσάλι 24Κ:
Ποσότητα:
Βραχιόλι με οικολογικό δέρμα:
Ποσότητα:
1) Παράδοση Πανελλαδικά με Courier:
Ποσότητα:
2) Δωρεάν παραλαβή απο το γραφείο της Π.Ε.Α.Ν.Δ.:
Ποσότητα:
3) Παραλαβή μέσω BOX NOW:
Ποσότητα: