Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

 

1. Γονείς παιδιού με ΣΔτ1 αναζητούν νοσηλευτή/τρια που να γνωρίζει τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 για να αναλάβει την φροντίδα του παιδιού τους στον παιδικό σταθμό που φοιτά, στην περιοχή Ηλιούπολη Αττικής.
Αναλυτικά:
Αφορά αγοράκι 2,5 ετών που θα φοιτά στον 1ο παιδικό σταθμό Ηλιούπολης από 1/9/2023 έως 31/7/2024, για τις ώρες 9:00-13:00. Η νοσηλεύτρια θα πρέπει να είναι με το παιδί, ώστε να διαχειρίζεται υπεύθυνα το Διαβήτη του. Πιθανά να έχει υπό την ευθύνη της και 2ο παιδί με ΣΔτ1 στο ίδιο σχολείο. Θα πληρώνεται από την οικογένεια.

2. Γονείς παιδιού με ΣΔτ1 αναζητούν νοσηλευτή/τρια που να γνωρίζει τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 για να αναλάβει την φροντίδα του παιδιού τους στον παιδικό σταθμό που φοιτά, στην περιοχή Άλιμος Αττικής.  
Αφορά κοριτάκι 32 μηνών που θα φοιτά σε παιδικό σταθμό Αλίμου, για τις ώρες 9:00-13:00. Η νοσηλεύτρια θα πρέπει να είναι με το παιδί, ώστε να διαχειρίζεται υπεύθυνα το Διαβήτη του.

Μόνο σοβαρές προτάσεις.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να στείλουν e-mail στο [email protected] με τα εξής στοιχεία: Βιογραφικό και συναφή Εμπειρία στο ΣΔτ1 (χρονική διάρκεια & είδος εργασίας).
 

Μοιραστείτε το: