Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021

Διαδικτυακό Σεμινάριο-Συζήτηση για γονείς ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ Τρέχον

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημικής Εκπαίδευσης και Θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" διοργανώνει όπως κάθε χρόνο διαδικτυακό Βιωματικό Σεμινάριο το Σάββατο 17/10, ώρα 5.00-7.30μ.μ. 

 

Το βιωματικό σεμινάριο είναι υπο μορφή συζήτησης και απευθύνεται σε  γονείς με νεοδιαγνωσμένα παιδιά και εφήβους με ΣΔτ1 ενώ αφορά στις ψυχολογικές διαστάσεις του διαβήτη το πρώτο διάστημα έως ενάμιση έτος μετά τη διάγνωση.

Τα μέλη - γονείς που θέλουν να την παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω e-mail στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 14/10. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα. Παρακαλούμε μαζί με το e-mail για να δηλώσετε συμμετοχή, να αποστείλετε 1-2 θέματα που θα σας ενδιέφερε να συζητηθούν σε επίπεδο συναισθηματικής διαχείρισης και υποστήριξης του παιδιού προκειμένου η αρχική εισήγηση αλλά και ολόκληρη η συζήτηση να διαμορφωθεί από τους εισηγητές βάση των δικών σας αναγκών. Βοηθητικό θα ήταν τα θέματα να είναι συγκεκριμένα κι όχι πολύ γενικά.
 

Ομιλήτριες - Συντονίστριες: 
 * Γραμματίκα Μαρία, Κοινωνιολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού 
 * Δούκα Ευαγγελία Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

 * Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ως ομιλητές και γονείς - μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., που έχουν ολοκληρώσει τα βιωματικά σεμινάρια και θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία. 

Μοιραστείτε το: