Ποιοι είμαστε / Στόχοι

Ανακοινώσεις

Ενημερωτική ομιλία για το 5%-Εισαγωγή στην Γ’/Θμια εκπαίδευση

Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%"στις 10 Οκτωβρίου 2019 με δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης-παρακολούθηση από το σπίτι .

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Στόχοι

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου μας:

Α) Βραχυπρόθεσμοι

  • Να συνεχιστούν και να βελτιωθούν οι ΔΩΡΕΑΝ παροχές για τα παιδιά με Διαβήτη
  • Να γίνει πιο πυκνή η πολλαπλή ενημέρωση των μελών και ιατρών μας, με τα σεμινάρια από Έλληνες και ξένους ειδικούς επιστήμονες.
  • Να επιζήσει ο σύλλογος οικονομικά

Β) Στο άμεσο μέλλον:

  • Να ιδρύσουμε το "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", ένα οίκημα πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα ιατρικά τμήματα, μηχανήματα και ιατρικό προσωπικό, με χώρους για σωστή ιατρική περίθαλψη, αίθουσα σεμιναρίων, αναψυχής αλλά και με χώρους για προσωρινή φιλοξενία των παιδιών και γονέων που έρχονται για ιατρικές εξετάσεις από την επαρχία
  • Να δίνουμε υποτροφίες σε νέους ιατρούς στα μεγάλα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού για εξειδίκευση στον παιδικό Διαβήτη ώστε στην συνέχεια να επανδρώσουν τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας σ' όλη την χώρα.
  • Να συμβάλλουμε στα προγράμματα έρευνας για την οριστική αντιμετώπιση του Διαβήτη.

Αγαπητοί μας φίλοι σ' όλο τον κόσμο.

Ο σύλλογος μας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των διαβητικών παιδιών, νοιώθει να τον βαραίνει η ευθύνη για την λύση των προβλημάτων που υπάρχουν. Δυστυχώς-όπως ανέφερα και παραπάνω-δεν υπάρχει κρατική οικονομική βοήθεια και οι μόνοι πόροι μας προέρχονται από τις μικρές ετήσιες συνδρομές των μελών μας αλλά και από συγκεκριμένες πλην ελάχιστες-μικρές συμμετοχές σε ορισμένα έξοδα, από εταιρείες διαβητικών προϊόντων.

Χωρίς ευχέρεια οικονομική ωστόσο, η πραγματοποίηση πολλών προγραμμάτων και στόχων που αναφέραμε γίνεται αδύνατη. Παλεύουμε να επιβιώσουμε με σκοπό να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο που επιτελείται.

Όχι, με τίποτα στον κόσμο, δεν θα κλείσουμε τα μάτια στην αγωνία τόσων παιδιών. Τείνουμε το χέρι βοήθειας σε όλους εσάς, που αφιερώσατε το χρόνο σας να διαβάσετε τούτο το γράμμα, και να αντιληφθείτε την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα γλυκά μας παιδιά. Οποιαδήποτε ποσό μικρό ή μεγάλο είναι γι' αυτά πολύ σημαντικό.

3000 παιδιά με τους γονείς τους σας ευχαριστούν προκαταβολικά για την ευγενική υποστήριξη σας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΠΕΑΝΔ

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron