Εκδηλώσεις / Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Συνεισφορά

Ζητούμε την συνεισφορά σας μέσα από τις επαγγελματικές σας ιδιότητες κ γνώσεις στους τομείς: ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, νομικών συμβουλών, τεχνικών υπολογιστών και γραφιστικών εργασιών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Βιωματικό Σεμινάριο «Το σχολείο ξεκινά χωρίς σχολικό νοσηλευτή».

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018


  Η ΠΕΑΝΔ σε συνέχεια των ενεργειών που αφορούν το θέμα "Σχολείο & παιδί με Διαβήτης", καθώς και αφουγκραζόμενη την έντονη ανησυχία και το άγχος των οικογενειών παιδιών με διαβήτη που ακόμη δεν έχουν την υποστήριξη σχολικού νοσηλευτή, προσφέρει σε συνεργασία με το εργαστήριο συστημικής εκπαίδευσης και θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" δωρεάν  Β ιωματικό  Σεμινάριο με θέμα:  « Το σχολείο ξεκινά χωρίς σχολικό νοσηλευτή ».


Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς παιδιών με διαβήτη που βρίσκονται σε συναισθηματική φόρτιση ή υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας και έλλειψη κατανόησης απο την εκπαιδευτική κοινότητα ή γενικά δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας που προκαλεί η έλλειψη σχολικού νοσηλευτή από το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους.

Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 6:00-9:00μμ σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ, ενώ για τα μη μέλη του συλλόγου η τιμή ανέρχεται στα 4€/άτομο.


Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το σύλλογο έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο e- mail [email protected] ή στο τηλέφωνο 210-7796660 (Δευτ-Τετ. 5-9μμ & Τρ-Πεμ-Παρ. 10-2μμ). Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron