Εκδηλώσεις / Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Συνεισφορά

Ζητούμε την συνεισφορά σας μέσα από τις επαγγελματικές σας ιδιότητες κ γνώσεις στους τομείς: ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, νομικών συμβουλών, τεχνικών υπολογιστών και γραφιστικών εργασιών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Τρέχουμε στoν Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Ο "Μαραθώνιος Αθήνας -O Αυθεντικός" (ΑΜΑ) αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην Αθήνα. 35 χρόνια μετρά ήδη η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ως μαζικό και λαϊκό γεγονός, που με τα δρομικά των 5 και 10χμ , αλλά κυριότερα με την αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 121 χρόνων ιστορίας, κατάφερε από τις 4.000 συμμετοχές το 2005, να γιγαντωθεί και να ξεπεράσει τις 48.000, το 2016.

 

Για δεύτερη χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης « Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes».

 

Ο Μαραθώνιος Αθήνας του 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμμετάσχουν 50.000 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών και σε όλες τις αποστάσεις, σε μια μοναδική γιορτή από τον Μαραθώνα μέχρι το εμβληματικό Παναθηναϊκό στάδιο, μετατρέποντας και πάλι την πρωτεύουσα σε κέντρο του κόσμου.

 

Η Novo Nordisk προσφέρει 60 θέσεις συμμετοχής στα μέλη και φίλους της "Π.Ε.Α.Ν.Δ." στη διαδρομή των 5χλμ που ξεκινάει το απόγευμα στις 16:00 και περιορισμένες θέσεις 2-3 για τη διαδρομή των 10χλμ το πρωί.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη του συλλόγου. Σε όλους τους συμμετέχοντες εκτός της δωρεάν συμμετοχής θα δοθεί το απαιτούμενο υλικό του Μαραθωνίου καθώς και τεχνικό μπλουζάκι με τυπωμένο το μήνυμα «Run to change Diabetes».

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν, στο email: [email protected], τα κάτωθι στοιχεία για την συμμετοχή τους:

  • Ονοματεπώνυμο (Με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες)
  • Πατρόνυμο
  • Ημερομηνία Γέννησης
  • Προσωπικό email
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας-κινητό
  • Μέγεθος T-shirt ( από  XS XXL)

Οι ανήλικοι κάτω των 15 ετών λαμβάνουν μέρος με την συνοδεία γονέα. Τα παιδιά έως 12 χρονών, μπορούν να έχουν τη δική τους εγγραφή αλλά  θα τρέξουν χωρίς τσιπ καταμέτρησης χρόνου.

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ  για περισσότερες φωτογραφίες απο τη δράση που έγινε             


 

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron