Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Επιστημονική Ημερίδα «ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ: Η πρόοδος στην αντιμετώπιση του Διαβήτη»

Η ΠΕΑΝΔ σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ: Η πρόοδος στην αντιμετώπιση του Διαβήτη» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, και ώρα 5.00μμ στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Καποδίστριας του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Διανομή λαχανικών ¨Μπαρμπα Στάθης

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016


Αγαπητά μέλη της "ΠΕΑΝΔ",

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι για συνεχή χρονιά η εταιρία " Μπάρμπα Στάθης", θα προσφέρει εντελώς δωρεάν στις οικογένειες - μέλη της "ΠΕΑΝΔ" μεγάλη ποσότητα  κατεψυγμένων λαχανικών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως μας αποστείλουν  έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016 σχετικό e-mail στο   [email protected]


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ποσότητα προϊόντων, η οποία θα καθοριστεί από το εύρος των αιτήσεων που θα συγκεντρώσουμε. Επίσης όσοι πληρούν οικονομικά ή και κοινωνικά κριτήρια, μπορούν να μας το δηλώσουν προκειμένου να συνυπολογιστεί για να λάβουν  επιπλέον ποσότητα.

**Αποκλειστικά και μόνογια την extra Ποσότητα (οικονομικά - κοινωνικά κριτήρια), μπορείτε να μας διαβιβάσετε ότι απο τα παρακάτω διαθέτετε:
1. Εκκαθαριστικό της Εφορίας τελευταίου έτους
2. Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ
3. Πολυτεκνία
4. Βιβλιάριο απορίας από τη Πρόνοια
6. Ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% σε ισχύ από τα ΚΕΠΑ


 
Η παράδοση των κατεψυγμένων λαχανικών θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες απο την ολοκλήρωση των αιτήσεων. Δεδομένου οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων, οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι τη μέρα και ώρα παράδοσης που θα καθοριστεί. Τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει και άλλο πρόσωπο αντί του μέλους με την προσκόμιση της ταυτότητας υγείας του μέλους ή εξουσιοδότηση επικυρωμένη απο Δημόσια Αρχή για λογαριασμό του μέλους.

Copyright © 1983-2019 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron