Εκδηλώσεις / Συνεργαζόμενοι Φορείς

Ανακοινώσεις

Συναντήσεις με αρμόδιου Κρατικούς Φορείς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019, η ΠΕΑΝΔ πραγματοποίησε μια σειρά ενεργειών με αρμόδιου κρατικούς φορείς προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ΣΔΤ1.

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Διαβήτης... Ο πιο γλυκός μου φίλος.

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη, σας προσκαλούμε σε μία διαδραστική συνάντηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 με θέμα  «Νέες εξελίξεις και τεχνολογίες», που διοργανώνει το Τμήμα Παιδικού & Εφηβικού Διαβήτη του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, υπο την αιγίδα της ΕΛ.Ο.ΔΙ, της Π.Ε.Α.Ν.Δ και της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ την  Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα  11:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του Νοσοκομείου  ΜΗΤΕΡΑ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το ιατρικό δυναμικό του Τμήματος Παιδικού & Εφηβικού Διαβήτη του ΜΗΤΕΡΑ, θα μιλήσει με γονείς και παιδιά για ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το Διαβήτη Τύπου 1, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να πραγματοποιήσουν μια  δωρεάν εξέταση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης

Είσοδος Ελεύθερη

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Ιπποκράτης-Ιπποπόταμος, η μασκότ του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, όπου θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με τη βοήθεια της παιδαγωγού του νοσοκομείου μας.

 

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron