Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Συναντήσεις με αρμόδιου Κρατικούς Φορείς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019, η ΠΕΑΝΔ πραγματοποίησε μια σειρά ενεργειών με αρμόδιου κρατικούς φορείς προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ΣΔΤ1.

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

ΔΩΡΕΑΝ διανομή λαχανικών Μπάρμπα Στάθης

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015


H εταιρία " Μπάρμπα Στάθης" σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής (16 Οκτωβρίου), χορηγεί στις οικογένειες - μέλη της ΠΕΑΝΔ που διαμένουν εντός Αττικής και έχουν ανάγκη, 10 έως 15 κιλά κατεψυγμένων λαχανικών.

Απαραίτητη προϋπόθεση των δικαιούχων είναι να πληρούν οικονομικά -κοινωνικάκριτήρια και να είναι μέλη της "ΠΕΑΝΔ".

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, όπως μας αποστείλετε στα e-mail  [email protected] ή  [email protected]το αργότερο έως τη  Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 4 μμ , όσα από τα κάτωθι δικαιολογητικά διαθέτετε (ως επισυναπτόμενα αρχεία), προκειμένου να γίνει αξιολόγηση.
1. Εκκαθαριστικό της Εφορίας τελευταίου έτους
2. Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ
3. Πολυτεκνία
4. Βιβλιάριο απορίας από τη Πρόνοια
5. Βεβαίωση μηνιαίων αποδοχών από τον εργοδότη
6. Ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% σε ισχύ από τα ΚΕΠΑ

* Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά αφορούν:
  1. Σε περίπτωση ανήλικου μέλους της ΠΕΑΝΔ --> το ίδιο το άτομο με διαβήτη και τα μέλη της οικογένειάς του
  2. Σε περίπτωση ενήλικου ατόμου με διαβήτη που διαμένει μόνο του --> αποκλειστικά το άτομο με διαβήτη


Θα δοθεί προτεραιότητα στους έχοντες μεγαλύτερη ανάγκη σύμφωνα με τα ως άνω κριτήρια.Όσοι επιλεγούν, θα ενημερωθούν για τον ακριβή τόπο παράδοσης και ώρα που θα προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τη ποσότητα των λαχανικών που τους αναλογεί. Επειδή τα προϊόντα είναι κατεψυγμένα, θα χρειαστεί να διασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά τους μέχρι τη κατοικία σας.

 
Η παράδοση των κατεψυγμένων λαχανικών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα (26 έως 30/10/15),πρωινές ώρες. Δεδομένου οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι την ώρα της παράδοσης. Τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας αφού διαθέτει την ταυτότητα υγείας του μέλους ή εξουσιοδότηση επικυρωμένη απο Δημόσια Αρχή.

 
Με εκτίμηση,
 
το ΔΣ της ΠΕΑΝΔ

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron